Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/10/2014 - 13:15

Μυστήριο (;) με θάνατο 16χρονου μαθητή σε τροχαίο στην Καλλονή

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για το μυστηριώδη θάνατο μαθητή του ΕΠΑΛ Καλλονής.

Η σορός του άτυχου μαθητή βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή "Σταυρός" στο δρόμο  Καλλονής - Παρακοίλων.  Τα τραύματα του νεαρού (γροθιές στο πρόσωπο) αφήνουν πολλές αμφιβολίες για το αν ο μαθητής  είναι θύμα τροχαίου.

Η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο καθώς μαζί με το νεαρό μαθητή ήταν και η 15χρονη συμμαθήτρια του. Είχαν ξεκινήσει νωρίς το βράδυ του Σαββάτου από την Καλλονή για να πάνε σε ένα μαθητικό πάρτυ στα Παράκοιλα. Η 15χρονη επέστρεψε στο σπίτι της στην Καλλονή χθες αργά το βράδυ και αρχικά δεν είπε τίποτα στους γονείς της. Λίγο ώρες  αργότερα οι γονείς διαπίστωσαν  ότι η κόρη τους  ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο. Αμέσως την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και από εκεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μιλώντας στο Lesvosnews.net ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε ότι η κόρη του είναι εμφανώς φοβισμένη και δεν είναι σε θέση να μιλήσει για όσα έγιναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 15χρόνη βρέθηκε χθες βράδυ από διερχόμενο αμάξι σε απόσταση 1000 μέτρων από το σημείο που σήμερα το πρωί βρέθηκε η σορός του άτυχου μαθητή. Με τη βοήθεια του διερχόμενου οδηγού μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει τη συνδρομή ιατροδικαστή και ειδικού ψυχολόγου.

 

up date Ανακοίνωση από τη Αστυνομική Δ/νση Λέσβου 
 
Χθες (04-10-2014) το βράδυ, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Καλλονής – Παρακοίλων στη Λέσβο, δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 16χρονος  με συνεπιβάτη μία 15χρονη , εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε βράχια παρακείμενα της οδού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου και τον τραυματισμό της 15χρονης.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.
 


Μοιράσου το άρθρο!