Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/12/2016 - 13:43

Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Μυτιλήνη - Νέκρα δύο νεαρά παιδιά

href="http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/astynomiko-reportaz/dimitra-marios-ta-dyo-neara-atoma-poy-vrikan-tragiko" target="_blank">Δυο 16χρονα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι είναι τα θύματα της σημερινής τραγωδίας στις 3.30 τα χαράματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην Προκυμαία, ένα αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του φαρδύ πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα αφού προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε παρακείμενο μεταλλικό αλιευτικό σκάφος. Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό άλλον 20χρονο, στο πίσω μέρος δε του αυτοκινήτου ήταν δυο 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και ένα 16χρονο κορίτσι.

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.

Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται  τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ενώ από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διερευνάτε η υπόθεση καθώς και η πληροφορία ότι τόσο οι δυο ενήλικες όσο και οι τρεις ανήλικοι λίγη ώρα πριν το συμβάν συνδιασκέδαζαν σε κέντρο διασκέδασης λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος .

 

Στρατής Μπαλάσκας / ΑΠΕ - ΜΠΕ

στη φωτο το όχημα λίγες ώρες μετά την ανάσυρθση από τη θάλασσα

Μοιράσου το άρθρο!