Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/02/2014 - 06:39

Πωλούσαν κλεμμένα οχήματα στο κέντρο της Λέσβου - Δύο συλλήψεις - Φωτογραφίες

ign="center">Κλεμμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα, εντοπίστηκαν σε μάντρα πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων, στη Λέσβο

Συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια και ο υπεύθυνος της επιχείρησης, με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί, (16) επιβατικά αυτοκίνητα, (1) φορτηγό όχημα και (2) δίκυκλες μοτοσικλέτες, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από περιοχές της Αττικής

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης

 

 

Χθες (04-02-2014) το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, εντόπισαν μέσα σε μάντρα πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων που βρίσκεται στο κέντρο της Λέσβου , αυτοκίνητα και δίκυκλα τα οποία ήταν κλεμμένα.

Συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, δύο ημεδαποί, μία 35χρονη και ένας 40χρονος, ιδιοκτήτρια και υπεύθυνος λειτουργίας της επιχείρησης αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού οχημάτων που βρέθηκαν στον χώρο της μάντρας, δεκαέξι (16) επιβατικά αυτοκίνητα, ένα (1) φορτηγό και δύο (2) δίκυκλες μοτοσικλέτες, είναι κλεμμένα, ενώ τρία από αυτά, έχουν και παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε τα συγκεκριμένα οχήματα είχαν αφαιρεθεί, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων τριών ετών, από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την διερεύνηση όλων των στοιχείων της υπόθεσης, καθώς και για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των υπολοίπων δραστών που εμπλέκονται σε αυτή.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.) της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής που κλήθηκαν να συνδράμουν στην υπόθεση.

 

up date 06/02/2014  νέα στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση

Μοιράσου το άρθρο!