Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/03/2024 - 10:09

Προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Μυτιλήνης την 25η Μαρτίου

   Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ενημερώνει, για την λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Δευτέρα 25-03-2024 στη χερσαία ζώνη Λιμένα Μυτιλήνης και συγκεκριμένα κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη λόγω εκδηλώσεων εορτασμού της εθνικής εορτής.


   Από ώρα 11:20 μέχρι πέρας της παρελάσεως θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος της  παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη. Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως μέχρι το ύψος πύλης Β επιβατηγού λιμένα, έμπροσθεν Τελωνείου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνον προς πλατεία Κυπρίων Πατριωτών μέσω οδού Κωνσταντινουπόλεως και προς Επάνω Σκάλα μέσω της οδού 8ης Νοεμβρίου.


   Οι οδηγοί όλων των οχημάτων υποχρεούνται την Δευτέρα 25-03-2024 και από ώρα 06:00 για την άμεση απομάκρυνση τους από το ύψος παλιού Λιμεναρχείου έως το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως.


    Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι όχημα παραμένει σταθμευμένο, παρεμποδίζει την κυκλοφορία ή τα μέτρα τάξεως και ασφαλείας θα απομακρύνεται με γερανοφόρο όχημα και θα επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις από το Τμήμα Τροχαίας του Κ.Λ Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!