Αστυνομικό Ρεπορτάζ

25/01/2013 - 12:45

Πτώμα ημίγυμνης γυναίκας στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Πτώμα ήμιγυμνης γυναίκας στο λιμάνι της Μυτιλήνης

trong>Πτώμα ημίγυμνης 46χρονης γυναίκας βρέθηκε στις 11 περίπου το πρωί στην προσήμενη πλευρά του εξωτερικού κυματοθραύστη του λιμένα Μυτιλήνης. Η γυναίκα προσομοιάζει ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και  το σωματότυπο με την δηλωθείσα ως εξαφανισμένη χθες στο αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης. Η δήλωση της εξαφάνισης της είχε γίνει από το σύζυγο της. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου θα γίνει η διαδικασία της αναγνώρισης και η νεκροψία - νεκροτομή για να φωτιστούν τα αίτια του θανάτου της. Η γυναίκα έχει εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο.

Σύνταξη: Δήμητα Λαχουρή 

 

up date

Πριν από λίγο αναγνωρίστηκε η σωρός της 45χρονης (Δ.Α.)  από το σύζυγό της.  Εξετάζεται και  το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Κοντά στη σωρό της γυναίκας βρέθηκαν τα ρούχα της. Με βάση όσα έγιναν γνωστά η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

 

up date 2 Ανακοίνωση Λιμενικού Σώματος

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης για τον εντοπισμό πτώματος γυναικός σε βραχώδη περιοχή στο λιμενοβραχίονα του λιμένα Μυτιλήνης Λέσβου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν όργανα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου, με τη συνδρομή πληρώματος ασθενοφόρου ΕΚΑΒ και παρουσία Ιατροδικαστή Μυτιλήνης, ανέσυραν τη σορό η οποία διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Το πτώμα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της και πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 46 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!