Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/02/2012 - 15:12

Πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκυλί στο Μανταμάδο Λέσβου

ign="center">Η  αρχική καταγγελία που έκανε  ένας  ενεργός πολίτης  της Λέσβου  και οδήγησε στη σύλληψη του δράστη

Σήμερα το πρωι 02/2/2012  ενα δίποδο τέρας σκότωσε εν ψυχρω μπροστα στα ματια τα δικα μου και του Πατερα Χρηστου στον Ταξιαρχη Μανταμαδου ενα μεσαίου μεγέθους σκυλακι το οποιο φρόντιζε ο ιερέας της μονης. Το συμβαν έλαβε χωρά μπροστά ακριβώς στην πύλη της μονής. 

Επικαλέστηκε ότι  το σκυλί του  επιτέθηκε και σαν να μην εφτανε αυτο προσπαθησε να επιτεθει και στον ιερέα που ζήτησε τον λόγο.  Μπήκα εγώ στη μεση και να τον ´συμμορφωσώ'. Ο Πατερας Χρήστος πολύ γνωστός για την φιλοζωικη του δραση στον τόπο μου  ειπε χαρακτιριστικα πως φοβήθηκε για την ζωή του και πως πάλι καλά που βρέθηκα και γω για να εμποδισω τον δραστη απο το να τον βλαψει.

Έχουμε πάει στο Α.Τ της περιοχης Μανταμαδου κάναμε μηνυση και καταγγελιες.Περιμενουμε τα αποτελεσματα απο τις νομικες διαδικασιες.το τελευταιο που θελω να πω ειναι πως σαν στρατιωτικος που ειμαι αυτοπου εσωσε αυτο το τερας απο τα χερια μου ηταν η στολη που φορουσα.τιμωρια σε ολους τους δολοφονους. Προσωπικα ηταν σαν να σκοτωσε εμενα τον ιδιο.

Ζωοκτονία, στο Μανταμάδο Λέσβου.

 
 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σήμερα (02-02-2012) το πρωί, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, περίπτωση ζωοκτονίας, στην περιοχή του Μανταμάδου Λέσβου.

 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 59 ετών.

 Πρωινές ώρες της ίδια ημέρας, ο 59χρονος, θανάτωσε ένα αδέσποτο σκυλί, πυροβολώντας το με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα).

 Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου.

 

Τελευταία ενημέρωση 23:11
Ο δράστης Μ.Π. κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο. Η αστυνομία δεν τον βρήκε στο σπίτι του όμως όλοι οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον ψάχνουν μέχρι να τον εντοπίσουν. Ο δράστης είναι περίπου 6...0 ετών, ασπρομάλλης και ιδιαίτερα εύσωμος. Το ημιφορτηγό του είναι λευκό, μάρκας Mitshubishi. Αν τον δείτε μπορείτε να ειδοποιήσετε το Α.Τ. Αγ. Παρασκευής.

Ο γιος του δράστη κάλεσε τον παπά Χρήστο ο οποίος είναι ιδιαίτερα συντετριμμένος από το περιστατικό, καθώς είναι πολύ ζωόφιλος άνθρωπος (είχε στειρώσει με δικά του έξοδα το συγκεκριμένο σκυλάκι που σκότωσε ο Μ.Π. πριν 3-4 μέρες) και τον ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ στον πατέρα του! Η μήνυση όμως έχει ήδη γίνει κα μάρτυρες είναι τόσο ο Μισαήλ Φ., αυτόπτης μάρτυρας και ιδιαίτερα θαρραλέος αφού κίνησε τις διαδικασίες αντί να ...χειροδικήσει καθώς και νεαρή γυναίκα που διατηρεί καντίνα στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν ψυχρώ πυροβολισμός έγινε μπροστά στα μάτια 5 ανήλικων κοριτσιών, τα οποία και τρομοκρατήθηκαν αλλά και κινδύνευσαν από τα σκάγια.
Δεν μπόρεσαν όμως να καταθέσουν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Μοιράσου το άρθρο!