Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/07/2012 - 11:43

ΣΟΚ !!! Λήστεψαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στο Σκαλοχώρι!

Σοκ στη μικρή κοινωνία του Σκαλοχωρίου Λέσβου

Σήμερα (02-07-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής Λέσβου, ληστεία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών γυναικών ηλικίας 71 και 74 ετών, στο Σκαλοχώρι της Λέσβου.

Ειδικότερα, χθες (01-07-2012) το βράδυ, άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν, παραβιάζοντας παράθυρο, στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων γυναικών και με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από αυτές το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Σύφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ  οι δράστες αρχικά διέφυγαν πεζοί μέσα από τους στενούς δρόμους του χωριού, και συγκρούστηκαν με άλλον ένα κάτοικο όταν, ο τελευταίος προσπάθησε να τους σταματήσει, και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ιχ αυτοκίνητο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, οι δράστες γνώριζαν τις ηλικιωμένες αφού ένας εξ αυτών φέρεται να είπε το όνομα της μίας γυναίκας

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!