Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/05/2017 - 14:02

Στη φυλακή ο 38χρονος πα-τέρας της Μυτιλήνης - Σοκαριστικές λεπτομέρειες (φωτο)

&n

bsp;

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια τη 13χρονη κόρη του μετά από την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του 38χρονου αποκαλύφθηκαν την Τετάρτη όταν η μητέρα της μικρής τον κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, όπου και παρέμεινε έως την έκδοση εντάλματος σύλληψής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα του για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν τον τελευταίο καιρό, όπως και η αλλαγή στη συμπεριφορά της ανησύχησε τους καθηγητές της 13χρονης που ενημέρωσαν τη μητέρα της.

Από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι και να αποκαλύπτεται τελικά το αρρωστημένο πάθος του 38χρονου και ο Γολγοθάς που ανέβαινε αυτό το παιδί.

Ο πατέρας στο παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές για μια υπόθεση κακοποίησης, αλλά τότε είχε αθωωθεί. Σύμφωνα με πληροφορορίες που μετέδωσε ο Γιάννης Σινάνης ο 38χρονος Αλβανός δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης. Πριν από λίγο καιρό απολύθηκε από το αφεντικό του όπου εργαζόταν, γιατί τον συνέλαβε να αυνανίζεται σε ξένο σπίτι όπου εργάζονταν. Για το φρικτό αυτό θέμα ασχολήθηκαν και τα ΜΜΕ της Αλβανίας.

Με τη σύζυγό του έχουν πέντε παιδιά και έμεναν σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

 

(φωτο Γιώργος Παπαδόπουλος - ο 38χρονος είναι με τη πορτοκαλί μπλούζα)

Μοιράσου το άρθρο!