Αστυνομικό Ρεπορτάζ

06/03/2018 - 17:58

Συλλήψεις για δύο περιστατικά κλοπών στη Μυτιλήνη

&n

bsp;

Συνελήφθη, χθες (05-03-2018) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής και για παράνομη οπλοκατοχή.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, ο 38χρονος, αφαίρεσε από την κατοχή 87χρονης ημεδαπής μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.


Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη ενώ κατασχέθηκε και ένα μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

---------------

Συνελήφθη, χθες (05-03-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας -150- ευρώ.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.
 

Μοιράσου το άρθρο!