Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/06/2018 - 16:58

Θλίψη σε όλη τη Λέσβο για το θάνατο του 22χρονου Νίκου Μαλλή

Λίγο πριν απολυθεί από το στρατό... λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Αιολικό....

Ο 22χρνος Νίκος Μαλλής  σκοτώθηκε στο σημερινό πρωινό θανατηφόρο τροχαίο στη διάσταυρωση Πυργί - Μυτιλήνη.

Και η θλίψη σκόρπισε παντού σε όλο το νησί... στη μονάδα που υπηρετούσε , στα γήπεδα, στην Καλλονή, σε όλη τη Λέσβο...

----

Ξημέρωμα 16ης Ιούνη 2018. Λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα, ο ουρανός είχε ανάγκη απο ακόμη έναν άγγελο. Πήρε τον καλύτερο επι γης για να βρει θέση στον παράδεισο. Ο Νίκος Μαλλής, πλέον ανήκει στην "ελίτ" του παραδείσου. Γιατί; Όλοι ξέρετε την απάντηση. Ένας 22χρονος νέος με απανταχού φίλους. Χαμογελαστός ακόμη και στις ασχήμιες του. Δοτικός ακόμη και στις δυσκολίες του. Ένα εξαιρετικό και πραγματικά σπάνιο παιδί, για το οποίο σήμερα κλαίει όλη η Λέσβος και θα θρινεί απο τούδε και στο εξής.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές, τον είχαμε όλοι αποκαλέσει φύλακα-άγγελο, λόγο της θέσης του κάτω απο τα δοκάρια, στο αγαπημένο του μέρος, την εστία.

Πλέον, το προσονύμιο του αυτό, θα τον ακολουθεί αιώνια.

Θλίψη. Δάκρυ. Σιωπή. Πόνος και ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ" είναι αυτά που πνίγουν εκατοντάδες ανθρώπων τούτες τις ώρες.

Τα δάχτυλα δύσκολα γράφουν τούτο εδώ το κείμενο. Τα ίδια δάχτυλα είχαν περάσει εξαιρετικές στιγμές μαζί του χάρις στην φιλία μας. Και με ποιον δεν ήταν φίλος ο Νίκος άλλωστε.

Οι λέξεις δεν βγαίνουν. Με τα βίας γράφονται και όλες οι παραπάνω.

Προτίμησα να μην σας γράψω τα νέα του θανάτου. Τα ξέρετε. Περιττό να γίνει.

Προτίμησα να σας γράψω μερικά, ελάχιστα μόνο απο αυτό τον άγγελο που πήρε την θέση του εδώ και μερικές ώρες στον παράδεισο.

Ένας 22χρονος που σε 5 μέρες απολύονταν απο το στρατό, ένα παιδί που ετοιμάζονταν για το νέο βήμα της καριέρας του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και είχε όλη την ζωή μπροστά του για όνειρα και φιλοδοξίες. Μα δεν ορίζουμε εμείς την μοίρα μας. Δεν ελέγχουμε εμείς τη ζωή.

Νίκο, απο σήμερα πέρασες στην αιωνιότητα. Να μας αγαπάς όπως κι εμείς, για πάντα!

Ο φίλος σου.

Θεόφιλος Μυζίκας/kalloninews.gr

 

-----

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ :

«Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης, εκφράζουν τα θέρμα τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Νίκου Μαλλή.»

Για το ΔΣ ο Πρόεδρος,

Σταύρος Γρυπιώτης

 

 

-----

Ανακοινωση ΑΡΙΩΝ Παλαιοκήπου

Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρίων Παλαιοκήπου, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον  χαμό του Νίκου Μαλλή ενός νέου και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα.  Η οικογένεια του Αρίων  θρηνεί  και αυτή μαζί με όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Λέσβο, καθώς τόσο ο προπονητής μας Δημήτρης Γαβαλάς όσο και ο βοηθός του Γιώργος Σπετσιώτης υπήρξαν επί σειρά ετών προπονητές του Νίκου και η απώλεια του είναι ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι…
Εκ της διοίκησης

 

 

------

Ανακοίνωση ΓΕΣ

 

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2018, ο Στρατιώτης Ν.Μ., ετών 22, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «Αρχιπελάγους»), τραυματίστηκε θανάσιμα, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος με το ΙΧ όχημά του. Τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του»

 

-------

Και η επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου:

Aπό το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (16-06-2018) στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Μοιράσου το άρθρο!