Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/01/2018 - 08:06

Θρήνος για τον 26χρονο Μάριο, θύμα θανατηφόρου τροχαίου στη Μυτιλήνη

Σε ανείπωτο πένθος βυθίστηκαν από χθες οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι του 26χρονου Μάριου Λούπου, που τόσο άδικα και τόσο νωρίς έχασε τη ζωή του μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης.


Ορισμένες φορές τα λόγια στερεύουν και δεν μπορείς να γράψεις τίποτα που να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων, που έχασαν τόσο άδικα το παλικάρι τους.

Πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις τους ανθρώπους αυτούς και αναρωτιέσαι γιατί η ζωή τους έδωσε μία τέτοια αβάσταχτη πίκρα.

Ένα παλικάρι που παντρεύτηκε και έφτιαξε το δικό του σπιτικό και που πολύ σύντομα η ολοκλήρωση της οικογενειακής του ευτυχίας ήρθε με τη γέννηση του παιδιού του.

Παιδί μίας εξαίρετης οικογένειας που παντρεύτηκε ένα επίσης εξαίρετο κορίτσι και ζούσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Δυστυχώς όμως η αγάπη του για τις μηχανές του στοίχισε τη ζωή.

Όλοι μιλούν για ένα παιδί που του άρεσαν οι μηχανές ταχύτητας, αλλά ήταν προσεκτικός οδηγός.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι ήταν αυτό που οδήγησε τη μηχανή του στην εκτροπή της και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της πορείας της.

Μία πορεία που αποδείχθηκε μοιραία για τον 26χρονο Μάριο, αφού τα τραύματά του ήταν θανάσιμα και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όλα συνέβησαν στην οδό Βουρνάζων απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ.

Ο Μάριος Λούπος οδηγούσε τη μηχανή του με κατεύθυνση από το λιμάνι της Μυτιλήνης προς την Πλατεία Αλυσίδας.

Λίγο πριν τον ΟΤΕ η μηχανή εξετράπη από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία της πορείας της, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο και σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο 26χρονος δικυκλιστής μεταφέρθηκα βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η είδηση του θανάτου του Μάριου Λούπου μαθεύτηκε αστραπιαία από τους φίλους του, οι οποίοι έσπευσαν μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο διαδίκτυο, να του στείλουν τα δικά τους  μηνύματα συμπαράστασης προς τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες του άτυχου παλικαριού, για να βαδίσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το δικό τους Γολγοθά…

Καλό παράδεισο Μάριε !!!

 

Γιάννης Συνάνης / Lesvosnews.gr

φωτογραφίες: Σπύρος Φραντζής

 

 

up date Ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου:

Χθες (27-01-2018) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 26χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, ανατράπηκε στο οδόστρωμα και ακολούθως προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του δικυκλιστή.
Ο τραυματισθείς διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου κατέληξε λίγο αργότερα.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.


 

Μοιράσου το άρθρο!