Αστυνομικό Ρεπορτάζ

24/06/2015 - 15:55

Τους «πρόδωσε» ο ηλεκτρονικός υπολογιστής - 3 συλλήψεις για κλοπές στη Μυτιλήνη

Σ

υνελήφθησαν, σήμερα (24.06.2015) το πρωί στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρία άτομα 30, 40 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής δύο (2) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν από τους συλληφθέντες, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στη Μυτιλήνη.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος εντοπίστηκε σήμερα τις πρώτες ώρες, να κινείται στην πόλη της Μυτιλήνης και σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που όπως διακριβώθηκε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα, από οδοντιατρείο, με τη συνδρομή του 40χρονου και του 45χρονου.

Ακολούθως, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 40χρονος & ο 45χρονος, διέρρηξαν, χθες (23.06.2015) το βράδυ, οικία, από όπου αφαίρεσαν, ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία (1) τηλεόραση, μία (1) κάμερα και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα στο σπίτι του 30χρονου.  Lesvosnews.net 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για την υπόθεση, περιλαμβάνει και τα αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!