Αστυνομικό Ρεπορτάζ

23/03/2015 - 08:39

Τραγωδία ! Νεκρός 30 χρονος σε τροχαίο - Δύο τραυματίες

trong>up date 2 

Θρήνος στον Παπάδο Γέρας για τον 30χρονο Μιχάλη Κουλιουμπή (φώτο facebook)  που άφησε σήμερα την τελευταία πνοή στην άσφαλτο. Όσοι τον ήξεραν μιλούν με τα καλύτερα λόγια... Το προφίλ του στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων...

 

 

up date

Σήμερα (23.03.2015) το πρωί, στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 24χρονο, στο οποίο επέβαιναν επίσης, ένας 30χρονος, μία 22χρονη και μία 20χρονη, , εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού (φώτο "Δημοκράτης").
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου και ο τραυματισμός της 22χρονης και της 20χρονης, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μία από τις δύο κοπέλες μεταφέρθηκε στην Αθήνα με στρατιωτικό αεροπλάνο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

 

 

αρχική δημοσίευση:

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα 23/03/15 στο 6ο χλμ. Μυτιλήνης-Καλλονής και ώρα 06:25. Στο σημείο μετέβησαν δύο (2) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Μυτιλήνης με έξι (6) άνδρες και απεγκλώβισαν τρία (3) άτομα σοβαρά τραυματισμένα. Τα άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!