Αθλητικά

14/04/2024 - 18:10

Άβολη ισοπαλία για τον Αιολικό με την Κοζάνη

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε ο Αιολικός να νικήσει σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Ο Αιολικός "πέτυχε" λευκή ισοπαλία με την Κοζάνη στην "έδρα του" και μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Τελικό στην Αριδαία, Αιολικός – Κοζάνη 0-0

Στο 0-0 έμειναν Αιολικός και Κοζάνη στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου των play outs της Super League 2.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αιολικό να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την ζώνη του υποβιβασμού, αφού τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων βόλεψαν ξανά τις ομάδες που παλεύουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Αιολικός με τον βαθμό που πήρε μείωσε στους 4 πόντους τη διαφορά, όμως σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος, αφού δεν έπεισε γι’ άλλη μια φορά με την συνολικότερη εμφάνιση του και όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος με τις υπάρχουσες συνθήκες μόνο με θαύμα θα καταφέρει να σώσει τη χρονιά.

Ανώτερη η Κοζάνη από το πρώτο λεπτό κινήθηκε απειλητικά προς την αντίπαλη περιοχή με πλαγιοκοπήσεις και κάποια μακρινά σουτ που πέρασαν πάνω από τα δοκάρια. Μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 5ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής, όμως ο Ντόκιτς αντέδρασε σωστά και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα. Αντίθετα, ο Αιολικός ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια φάση.

Στο ξεκίνημα του β μέρους το σκηνικό αντιστράφηκε με την Κοζάνη να οπισθοχωρεί και τον Αιολικό να «ζωηρεύει» μεσοεπιθετικά, με καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Γιοκέ που πέρασε άουτ. Στη συνέχεια η Κοζάνη πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία περισσότερο από στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το πολυπόθητο γκολ μέχρι τη λήξη του αγώνα.

 

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Μπενίτες, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.

Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Φράγιος, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

 

Αναλυτικά η βαθμολογία:

σδδ

 

https://www.mikriliga.com/

 

Μοιράσου το άρθρο!