Αθλητικά

26/11/2023 - 15:28

Αιολικάρα σήμερα! Κέρδισε 4-2 τον Καμπανιακό

Αν και τα Χριστούγεννα έρχονται, ο Αιολικός φαίνεται πως βρίσκει την “Ανάσταση” του καθώς πριν από λίγο επικράτησε 4-2 του Καμπανιακού στη Μυτιλήνη. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Μυτιληνιών στο πρωτάθλημα, δεύτερη συνεχόμενη και πρώτη εντός έδρας. Όλα αυτά στο ντεμπούτο του Σλομπαν Κρσμαρεβιτς στον πάγκο των κυανόλευκων.

Ο Αιολικός αν και με πολύ κρύο και αέρα στη Μυτιλήνη μπήκε ζεστός βρίσκοντας γκολ στο 9 ‘ με σουτ του Ενομό. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί το 17 ‘ ο Γιώργος Μανούσος έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο.

 

Ο Καμπανιακός κατάφερε να μειώσει στο 42 ‘ με εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Γιουκούδη. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι να κλειδώσουν το παιχνίδι και τα κατάφεραν με πρωταγωνιστή τον Γιοκέ. Ο Γάλλος στο 66 ‘ με σουτ έκανε το 3-1 και στο 70 ‘ σέρβιρε στον Ενομό για το 4-1. Το μόνο που κατάφερε ο Καμπανιακός ήταν να μειώσει με σουτ του Μανιού στο 86 ‘.

Ο Αιολικός με αυτό το άκρως σημαντικό τρίποντο πιάνει τον Ηρακλή στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και σίγουρα βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Επόμενος αγώνας επίσης κρίσιμος με την ουραγό δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Τριανταφύλλου, Μουχάλης (85′ Καγκελίδης), Λουμανσρόμπεν (46′ Κόρτνιτς), Κάτσε (68′ Νούλας), Τριανταφυλλάκος (72′ Γκιάσι), Γιόκε (72′ Κριμιτζάς), Ενομό, Μανούσος.

 

Καμπανιακός (Χαλιλάι): Γιακουμής (29′ λ.τ Κασαπίδης), Π. Καθάριος, Γιουκούδης, Προσκυνητόπουλος (60′ Σαρβανίδης), Μπούσης (60′ Βοσκόπουλος), Ν. Καθάριος (71′ Μανιός), Έππας (71′ Καράμπελας), Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Φροσύνης, Τότσκα.

 

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!