Αθλητικά

02/10/2023 - 16:29

Αιολικός: ηττήθηκε στον Ταρλά 1-3 από το Μακεδονικό.

Ξεκίνημα στην έδρα του με το αριστερό έκανε ο Αιολικός. Η ομάδα της Μυτιλήνης ηττήθηκε στον Ταρλά 1-3 από το Μακεδονικό.

Το τελικό αποτέλεσμα ίσως ξεγελάει τη γενική εικόνα του αγώνα που ήταν σχετικά ισορροπημένος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων στο 1ο ημίχρονο και ουσιαστικά να σφραγίσει τη νίκη.

 

Μόλις στο 12′ ο Κολομβιανός Ραμίρεζ με φοβερό σουτ άνοιξε το σκορ ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά μετά έκανε και το 0-2 σε έξαλλα πανηγύρια.

Στο 34′ ο Μακεδονικός πέτυχε και τρίτο γκολ με το Ζαφειράκη έπειτα από ασίστ του Μιγκελ Μπιανκονι. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για οφσάιντ σε αυτή τη φάση.

Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Αιολικός ζήτησε και πέναλτι σε πτώση του Γιώργου Μανούσου στην περιοχή με το διαιτητή Μαχαίρα να μην υποδεικνύει κάτι.

Ο Αιολικός μπήκε αποφασισμένα στο 2ο μέρος για να βρει ενα γρήγορο γκολ και το βρήκε. Στο 57′ η ατομική προσπάθεια του Γιοκέ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κορντιτς που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αιολικός προσπάθησε να βρει και άλλο γκολ για να ξανά μπει στο παιχνίδι όμως δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα σε ένα déjà-vu της περσινής περιόδου στη Γ Εθνική όταν ξεκίνησε με διπλό τότε στον Ιάλυσο αλλά ηττήθηκε τη 2η αγωνιστική στον Ταρλά από τον Παναργειακό.

Η ομάδα της Μυτιλήνης μένει στους 3 βαθμούς ενώ ο Μακεδονικός πλέον έχει 4 μετά και την ισοπαλία του την 1η αγωνιστική με τον Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το ακατάλληλο της ώρας ο Ταρλάς είχε μία προέλευση που στους επόμενους αγώνες σε κανονική ώρα θα είναι ικανοποιητική.

Αιολικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου (Λουμανσρουμπεν 46¨), Καρανίκας, Λαγός (Κριμίτζας 60΄), Σρνιτς, Ενομό (Γιοκέ 46΄), Ζάκαριτς (Ιωάννου 81΄), Αχαχμπάρ (Κορντις 46΄), Μανούσος.

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς) : Περντρέου, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης (Λεωνιδόπουλος 46΄), Ραμίρεζ (Σαγκινετι 77΄), Τσουκάνης (Μπουλατοβιτς 85΄), Ζαφειράκης (Τσιλιγγίρης 60΄), Μπιανκόνι (Σιμόνι 60΄).

 

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!