Αθλητικά

10/12/2023 - 17:30

Αιολικός: Σκόραρε πρώτος άλλα δεν "Χ"άρηκε στο τέλος!

Ο Αιολικός προηγήθηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή, με το “Γηραιό” να ισοφαρίζει σε 1-1 φεύγοντας με το βαθμό από τη Μυτιλήνη.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με όμορφο γκολ του Τριανταφυλλάκου έπειτα από σουτ έξω από την περιοχή.

 

Ο Αιολικός προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να εκμεταλλευτεί το νωχελικό ξεκίνημα του Ηρακλή δίχως αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοση τους και στο 42 ‘ είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Βιτλή από τα αριστερά.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 72 ‘ ο Ηρακλής βρήκε γκολ με κεφαλιά του Κριστιαν Κούστα φεύγοντας από τη Μυτιλήνη έχοντας τον Αιολικό από κάτω του στη βαθμολογία σε απόσταση αναπνοής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παντελής Τζαμουτζαντώνης από τη Χίο με βοηθούς τους Αραβίδη και Νικολάου και τον Αιολικό να φωνάζει για φάουλ στην επίτευξη του τέρματος του Κούστα πάνω στον τερματοφύλακα Μιλογεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Βοστάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Κουντουριώτης για ράμματα στη φτέρνα και του ευχόμαστε περαστικά.

Επόμενο ματς εκ νέου στη Μυτιλήνη για τον Αιολικό κόντρα στην Κοζάνη.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Καρανίκας, Τριανταφύλλου, Γκιάσι, Τριανταφυλλάκος, Γιόκε, Ενομό, Μανούσος.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Εμπό, Τόρρες, Κούστα, Σίλβα, Κουντουριώτης.

 

Δείτε την βαθμολογία:

χχχχχ

 

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!