Αθλητικά

03/11/2014 - 06:47

Αιολικός… τετράσφαιρος!

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αιολικός στην Τρίπολη, όπου επικράτησε 4-1 του τοπικού Παναρκαδικού και παρέμεινε σε απόσταση… βολής από τον πρωτοπόρο Πανελευσιανιακό.
 
Οι παίκτες του Βαγγέλη Γούτη από πολύ νωρίς πήραν τα ηνία της αναμέτρησηςκαι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό! Μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίχου, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, η μπάλα στρώθηκε στον Ζαγοριανός και εκείνος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ψυχογιό και έκανε το 1-0. 
Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και στο 25’ πήρε αέρα δύο τερμάτων. Μετά από ωραία μπαλιά του Γάλα, ο Μιχαλάκης βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση και από πλάγια θέση νίκησε τον Ψυχογιό και έκανε το 0-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στη συνέχεια. Στο 31’ μετά από σέντρα του Δήμου και κόντρα στον Παπαζούδη, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μάππα, ενώ στο 34’ μετά από σέντρα σουτ του Καδή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψυχογιού, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε το σουτ του Μιχαλάκη. Το 0-2 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι παίκτες του Αιολικού έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και κατάφεραν να χτυπήσουν για τρίτη φορά στην αντεπίθεση. Μετά από φάση διαρκείας και αδυναμία απομάκρυνσης των αμυντικών του Παναρκαδικού, η μπάλα έφτασε στον Γάλα, εκείνος τη γύρισε μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Μπακάλης με τακουνάκι έστρωσε στον επερχόμενο Ζαγοριανό και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-3. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ. Μετά από σέντρα του Μπούτα από τα αριστερά, ο Νάνος με κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μάππα και έκανε το 1-3. Οι παίκτες του Παναρκαδικού συνέχισαν να πιέζουν, όμως στο 83’ ήρθε η «ταφόπλακα». Μετά από σέντρα του Σεραφίγγου από τα δεξιά ο Άνθιμος Σαμπάνης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-4. 
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Βλαχοκυριάκος (68’ Πετρόπουλος Ειρ.), Αρδάμης (46’ Νάνος), Δήμος, Κώτσιρας, Καδάς, Αρώνης (60’ Πετρόπουλος Ευγ.).
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Καδής, Μουτζούρης, Λένγκα, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γάλας, Λαλάς (77’ Γεωργιόπουλος), Μιχαλάκης (72’ Σαμπάνης Ανθ.), Ζαγοριάνος (81’ Σεραφίγγος). 
 
 
ΜΠ. Π./sportaltv.gr

Μοιράσου το άρθρο!