Αθλητικά

04/02/2024 - 13:32

Combo στο ντέρμπι «αιωνίων», αφεντικό η Ρεάλ στη Μαδρίτη

Ένα κουπόνι γεμάτο ντέρμπι το σημερινό. Ξεχωρίζουν οι κόντρες των «αιωνίων», Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Ρεάλ - Ατλέτικο, σε Ελλάδα και Ισπανία, αντίστοιχα. Σούπερ «μάχες» έχουμε και σε Αγγλία, Ιταλία, πρωταθλήματα που δεσπόζουν οι αναμετρήσεις Άρσεναλ - Λίβερπουλ και Ίντερ - Γιουβέντους, ενώ η Λυών φιλοξενεί τη Μαρσέιγ για το Σαμπιονά.

Δες εδώ: Κορυφαία προγνωστικα σουπερ λιγκ

515. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)

Συνήθως δεν χωρούν προγνωστικά στο ντέρμπι «αιωνίων» του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο παραδοσιακά κρίνεται στα... σημεία. Ωστόσο, αξίζει να στραφούμε σε εναλλακτική επιλογή. Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή με τον Ατρόμητο και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ καλείται να υπερασπιστεί το +3 από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι έχουν αλλάξει τακτική προσέγγισης, με αποτέλεσμα αμυντικά να είναι ευάλωτοι. Συγκεντρώνει πιθανότητες το combo G/G και Over 2,5 στο 2.60.

522. Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Δυνατό ντέρμπι έχουμε και στην Πριμιέρα Ντιβισιόν, εκεί όπου Ρεάλ και Ατλέτικο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 4η φορά τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, οι «ροχιμπλάνκος» παραμένουν αήττητοι στην κανονική διάρκεια, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη σε τρία ματς. Ωστόσο, η Ρεάλ «τρέχει» αήττητο σερί 24 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα (19-5-0), ενώ στο γήπεδό της δεν έχει λυγίσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με 13 νίκες σε 15 αγώνες. Η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, στρεφόμαστε στον άσο του 1.75.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!