Αθλητικά

10/02/2024 - 12:02

Φουλ επίθεση σε Λονδίνο και Λεβερκούζεν, διαχείριση οι Παριζιάνοι

Πληθώρα επιλογών προσφέρει το σημερινό κουπόνι, με δυνατές «μάχες» σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι κορυφής Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβισιόν, αντίστοιχα, ενώ η Ρόμα φιλοξενεί την Ίντερ για την Α' Ιταλίας. Δράση έχουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τρία παιχνίδια στο «μενού». 

244. Τότεναμ – Μπράιτον (17:00)

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία (2-2) με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», σε ένα ματς που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Στο γήπεδό της δυναμώνει, ενώ μετράει σημαντικές επιστροφές σε άξονα και γραμμή κρούσης. Δυνατός αντίπαλος η Μπράιτον του Ντε Τσέρμπι, η οποία ξέσπασε 4-1 στην Κρίσταλ Πάλας μετά το διασυρμό στο Λούτον. Αμφότερες με επιθετική τακτική, κάλλιστα μπορεί να επαληθευτεί το Over 3,5 του 2.05.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση NetBet 2024 – Γιατί επιβάλλεται να τη δοκιμασεις!

377. Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Στην Μπουντεσλίγκα περιμένουμε δυνατή σύγκρουση μεταξύ της πρωτοπόρου Λεβερκούζεν και της περσινής πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου. Οι «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζουν τη ξέφρενη πορεία τους. Παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, έχουν πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και διατηρούν αήττητο σερί 30 αγώνων! Δεν ελκύει με τις εμφανίσεις της η Μπάγερν Μονάχου, αλλά έχει ουσία και διάρκεια. Με την ευκολία που σκοράρουν οι δύο ομάδες, είναι εφικτό το combo G/G και Over 2,5 στο 1.70. 

379. Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα (19:30)

Συνεχίζουμε με «μάχη» κορυφής στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Το νικηφόρο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης σταμάτησε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, δεχόμενη την ισοφάριση (1-1) στον έξτρα χρόνο. Έτσι έχασε την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά με τη Χιρόνα, από την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς. Το ματς κρύβει πολλούς κινδύνους για τη «Βασίλισσα», εξάλλου αντιμετωπίζει ένα σύλλογο που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη σεζόν και έχει προκαλέσει ζημιές στους ισχυρούς. Αξίζει το διπλό με την απαραίτητη κάλυψη στο 3.00.

413. Σασουόλο – Τορίνο (21:45)

Στην Α' Ιταλίας η Σασουόλο αδυνατεί να βρει ανάκαμψη. Συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες, με τελευταία το βαρύ 4-2 στο μίνι ντέρμπι με την Μπολόνια. Παρότι διαθέτει δυναμική στο ρόστερ, δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και κινδυνεύει να εμπλακεί σε... περιπέτειες. Φιλοξενεί την Τορίνο, που διαγράφει αντίθετη πορεία και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Το σύνολο του Ιβάν Γιούριτς «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων, με πιο πρόσφατο ματς τη «λευκή» ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα. Βάσει φόρμας, συγκεντρώνει πιθανότητες το διπλό του 2.20.

420. Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ (22:00)

Κλείνουμε το δελτίο με Σαμπιονά. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 3-1 εντός της Μπρεστ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα φιγουράρει σταθερά στην κορυφή, στο +8 από τους διώκτες της, ενώ ακολουθεί η πρώτη «μάχη» με τη Σοσιεδάδ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλείται να διασπάσει το αμυντικό «τείχος» που ενδέχεται να χτίσει η Λιλ, η οποία μπορεί να δυσκολεύεται στο επιθετικό σκέλος, ωστόσο ανασταλτικά τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο άσος αν συνδυαστεί με το Under 4,5 «πληρώνει» στο 1.93.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Μοιράσου το άρθρο!