Αθλητικά

02/05/2015 - 21:43

Χούλιγκανς καίνε τη Μυτιλήνη (φωτογραφίες)

trong>Το επεισόδια στον αγώνα μπάσκετ  Παναθηναικός - Ολυμπιακός μεταφέρθηκαν και στη  Μυτιλήνη. Ανεγκέφαλοι χούλιγκανς  σήμερα το βράδυ (Σάββατο 02/05/2015) έβαλαν φωτιές στην περιοχή "Λαδάδικα" ΄έξω από χώρο εστίασης , κάηκε ένα δίκυκλο, καθίσματα.  Έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και πέταξαν βόμβα μολότοφ έξω από τα γραφεία του συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να πάρουν φωτιά οι εσωτερικοί χώροι. 

Αξίζει να τονιστεί ότι τον αγώνα παρακολουθούσαν "φίλαθλοι" των ομάδων στα γραφεία των συνδέσμων τους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Μυτιλήνης. Τέλος τις προηγούμενες μέρες μέσα από τοπικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των δύο ομάδων υπήρχε ένα έντονο κλίμα με υβριστικά συνθήματα. 

 

up date

Με την παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων  αποφεύχθηκε μια γενικευμένη σύρραξη των οπαδών των δυο ομάδων στο κέντρο της Μυτιλήνης. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων έχουν αποχωρήσει από τα γραφεία των συνδέσμων και η ευχή όλων είναι να μην υπάρχει συνέχεια. 

 

up date 2 Ανακοίνωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μηχανάκι στην περιοχή Λαδάδικα στην Μυτιλήνη.Απο την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το μηχανάκι τύπου Kawasaki.  Ώρα έναρξης του συμβάντος 21:45 της 02-05-2015 και ώρα λήξης 23:00 της ιδίας ημέρας. Στην κατάσβεση έσβησε ένα  (1) όχημα με τρεις (3) άντρες.

 

Σχετικά με τον αγώνα: 

Διεκόπη προσωρινά το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, μετά από ρίψη αντικειμένων στον πάγκο του Ολυμπιακού και απόπειρα εισόδου στο παρκέ από μερίδα οπαδών που βρισκόταν στις κερκίδες πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ένα τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, 1.30 πριν τη λήξη του ντέρμπι «αιωνίων» της 24ης αγωνιστικής και με το σκορ 64-77 υπέρ του Ολυμπιακού... έβαλε φωτιά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.
Ο Σπανούλης γύρισε προς την κερκίδα πιάνοντας το αυτί του, κίνηση που έχει κάνει και προς τους φιλάθλους της ομάδας του στο ΣΕΦ στο παρελθόν με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού. 
Αρχικά, η οργή των οπαδών εκφράστηκε με συνθήματα κατά του Σπανούλη και εν τέλει αρκετοί οπαδοί πήδησαν από τις κερκίδες στον περιβάλλοντα χώρο και απειλητικά έφτασαν μέχρι το προστατευτικό πράσινο δίχτυ που τους χώριζε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έφυγαν προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα και εν αναμονή της απόφασης του διαιτητή. 
Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε και Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 77-66 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Μοιράσου το άρθρο!