Αθλητικά

02/04/2024 - 14:49

Η 11χρονη Μυτιληνιά Μιχαέλα Χείλαρη δεξί εξτρέμ που σκίζει δίχτυα!

Η 11 χρονη Ελληνίδα Μιχαελα Χειλαρη (με καταγωγή από τη Μυτιλήνη) δεξί εξτρεμ της ομάδας Κορασίδων του Ολυμπιακου Γαλατσιου και παίχτρια της Γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Γαλατσίου στην Γ Εθνικη 7ο όμιλο ειναι επαγγελματίας ήδη και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Σε ηλικία μόλις 8 ετών ξεκίνησε να παίζει το αγαπημένο της άθλημα , το ποδόσφαιρο , σε πλατιές αλάνες αλλα και στο σχολείο της με αλλα παιδιά.

Στην ηλικία των 9 ετών έκανε εγγραφή στην ομάδα του ΑΟ Ν.Ιωνιας στο καλοκαιρινό τμημα. Αυτη ήταν και η αρχή για μια πραγματικά απίστευτη ως τώρα πορεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο για την Μιχαελα.

Τον Σεπτέμβρη το ίδιου έτους (2022) εντάχτηκε στην ομάδα Κορασίδων του ΑΟ.Απο την πρώτα κιόλας παιχνίδια έδειξε την τεχνική της κατάρτισή. Ηδη μέχρι τον Δεκέμβρη ειχε γίνει η πρώτη σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ και πολλες ασιστ.

Τον Δεκέμβριο έκανε δοκιμαστικό στις κεντρικές σχόλες του Ολυμπιακού οπου έγινε αμέσως δεκτή απο την ΠΑΕ με υποτροφία ενημερώνοντας μας οτι ξεκινάει η ένταξη της στην σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης.

Ταυτόχρονα αγωνίζεται και στην ομάδα του ΑΟ Ν.Ιωνιας συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στην πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού συμμετείχε σε τουρνουα Παγκορασιδων οπου σε 5 συνεχόμενους ΑΓΩΝΕΣ την ιδια μέρα σημείωσε 6 γκολ και εγινε η πρωτη σκόρερ οχι μόνο της ομάδας αλλα και του τουρνουά βοηθώντας να παρει την πρώτη θέση η ομάδα του Ολυμπιακού.

Τον Ιανουάριο και μετά απο επαφές της οικογενείας ήρθε και η πρώτη χορηγία απο την Nike για ποδοσφαιρικό εξοπλισμό..

Ακολουθούν πολλες συνεντεύξεις σε τοπικά και οχι μόνο ΜΜΕ κάνοντας την γνωστή σε ολη την Ελλαδα. Απεκτησε λοιπόν και 2 χορηγούς επικοινωνίας την E-neaionia της κ Κορναρου και το Zo News του κ. Ταταρογλου.

Με συμμέτοχες και στις 2 ομάδας  , τον Ολυμπιακο αλλα και την Ν.Ιωνια , πραγματοποιούσε φανταστικές εμφανίσεις σημειώνοντας πολλα γκολ.

Με τον Ολυμπιακο συμμετείχε σε πολλα τοπικου χαρακτήρα τουρνουά κερδίζοντας εμπειρίες αλλα και σημειώνοντας πολυ καλες εμφανίσεις.

Λογο διαμονής της Μιχαελας στο Νεο Ηρακλειο Αττικης ελαβε πρόσκληση απο τον Δήμαρχο κ Μπαμπαλο οπου και δέχτηκε τα πολλα συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλει στον χωρο του ποδοσφαιρου. Ο Δημαρχος κ Μπαμπαλος της ανακοίνωσε οτι θα ειναι χαρα του να γινει αθλητικός χορηγός της προσφέροντας ελεύθερη πρόσβαση σε ολες τις αθλητικές εγκαταστάσεις , γήπεδα γυμναστήρια αλλα και την γυναίκεια ομάδα του δημου Νεου Ηρακλειου , παρεχονατς της λύσεις για να αθληθεί και να προπονείτε οπου και όποτε θέλει.

δδ

Με αφορμη την χορηγία αυτη η Μιχαελα Χειλαρη αποφάσισε να συμμετέχει οταν οι υποχρεώσεις της τις το επιτρέπουν και στην ομαδα του Δημου Νεου Ηρακλειου βοηθώντας και εμπνέοντας τα νεα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Τον Ιούνιο και με το τελος της ποδοσφαιρικής χρονιάς ελαβε μερος σε τουρνουά ποδοσφαίρου με την Ν.Ιωνια στο Ραντσο σημειώνοντας εκπληκτική εμφάνιση πετυχαίνοντας 2 γκολ μοιράζοντας την τοπ σκορερ με αλλη μια συμπαίκτρια της.

Με την ομαδα της Ν.Ιωνιας και αφου χαιρέτισε βράβευσε αλλα και ευχαρίστησε ολο το τεχνικο team  αποχώρησε με συνολικά 38 γκολ και πολλες ασιστ κανοντας την μια απο τις μεγαλυτερες σκορερ.

Πριν απο την αποχώρηση της ελαβε μερος σε τουρνουά κατα της εμφιλης βιας κατα τον γυναικών (Strong Me) φιλανθρωπικου χαρακτήρα.

Εκει και ευαιστιτοποιημενη και μετα απο συζητήσεις με την ιδρύτρια κ Ασπασια Θεοφιλου έγινε πρεσβυρα κατα της εμφιλης βιας κατα τον γυναικών.

Η πολυ καλη της πορεία με την ομαδα της Ν.Ιωνιας οδήγησε την δημαρχώ Κ.Θωμαιδου της Ν.Ιωνιας να την καλέσει στο δημαρχείο και να την συγχαρεί για της προσπάθειες της.

Το καλοκαίρι μπαίνει σε προετοιμασία για την νεα ποδοσφαιρική χρονιά.

Εχει καλεστεί και παραβρεθεί σε πολλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους ανθρώπους και του αθλητισμου τραγουδιστές και δημοσιογράφους.

Σε πρόσφατη επαφή με την διοίκηση του Ολυμπιακου σταδίου Αθηνών  μας ενημέρωσαν οτι η Μιχαελα Χειλαρη θα ειναι η πρώτη αθλήτρια οπου θα πατήσει τον αγωνιστικό ΧΩΡΟ του κάνοντας μια μικρή ατομική προπόνηση αμέσως μολις ανοίξει ξανα τις πόρτες του.

σσ

Στο ξεκίνημα της νεας ποδοσφαιρικής χρονιάς και μετα απο συζητήσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακος η Μιχαελα Χειλαρη κανει εσωτερική μεταγραφή στον νεοσύστατη σχολη Ολυμπιακου Γαλατσιου και πιο συγκεκριμένα στην ομαδα κορασίδων της σχολης αλλα και ταυτόχρονα κανει προπονήσεις με την γυναίκεια ομάδα.

Σχεδον αμεσως και χωρίς να εχει αγωνιστεί ακομα με την νεα της σχολη λαμβανει μερρος σε Διεθνες τουρνουά ποδοσφαίρου (Elite Neon Cup)με συμμετοχες απο τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά clubs του κόσμου οπως αυτο της CΗELSEA FC της  ΑIΜΖ FC  ZED FC του Παναθηναικου της ΑΕΚ και αλλων.

Εκει πηρε λεπτα συμμετοχής αλλα και ολοκληρα ημίχρονα με την γυναίκεια ομαδα δείχνοντας σε ολους τις πολλες δυνατότητες αλλα και τεχνικές που διαθέτει παίζοντας απέναντι στις μεγαλύτερες παιχτριες του κοσμου.

δ

Με την ενταξη της στην ομαδα κορασίδων εγινε και αρχηγός αυτης.Στο πρωτάθλημα soccer link ειναι πρώτες στην βαθμολογια μετρώντας 4 νικες σε ισάριθμους αγωνες πετυχαίνοντας ως τωρα 2 γκολ σε 4 αγωνες.

Με την ομαδα του Ολυμπιακου Γαλατσιου συμμετέχει και στο πρωτάθλημα των σχολών του Ολυμπιακου για μικτές ομάδες πραγματοποιώντας πολυ καλες εμφανισεις και σημειώνοντας πολυ όμορφα γκολ.

Ηδη απο τωρα εχει δεχτεί πολλές προτάσεις απο αλλες ομάδες για να ενταχτει στο ροστερ τους απο την Ελλαδα αλλα ακομα και απο το εξωτερικό.

Το παρον βρίσκει την Μιχαελα Χειλαρη να αγωνίζεται στην σχολη Ολυμπιακου Γαλατσιου και να βοηθάει και την ομαδα κορασίδων του Δημου Νεου Ηρακλειου Αττικης.

Φοιτα στο 14 Δημοτικό σχολειο Νεου Ηρακλειου στις ΣΤ ταξη.

Ο στόχος της ειναι να συνεχίσει και να γινει επαγγελματίας ποδοσφαιριστρια αλλα και να ασχοληθεί με προπονητική.

Η θεση της στην ομαδα ειναι Επιθετικο δεξι εξτρεμ.

Μοιράσου το άρθρο!