Αθλητικά

10/02/2024 - 00:00

Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνη 2024

Στο "Νησί των Ποιητών και της Ελιάς", τη "Μυροβόλο Λέσβο" Καλωσορίζουμε κάθε Φεβρουάριο τον "Ημιμαραθώνιο Αγάπης Μυτιλήνης"! Μια αθλητική γιορτή αγάπης προς τη φύση, την ιστορία και τον αθλητισμό! Ένα αθλητικό γεγονός που σμίγει τον ρυθμό της κίνησης με τον πολιτισμό του νησιού! Ο "Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης" πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του πλησιέστερου Σαββατοκύριακου στην εορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Καλωσορίσατε στον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης στη Μυτιλήνη! Ένα διήμερο με πολλές δράσεις και αγώνες για όλους!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διεξαχθούν πολλαπλοί αγώνες, ενώ έχουμε ετοιμάσει μια πληθώρα δράσεων για να κάνουμε την εμπειρία σας αξέχαστη. Παρακολουθήστε εντυπωσιακές παρουσιάσεις από τους χορηγούς μας, δώστε χρώμα και χαμόγελα στα παιδιά σας με facepainting, και πάρτε μαζί σας τα αναμνηστικά μετάλλια που θα λάβετε ως αναγνώριση για τη συμμετοχή σας. Επιπλέον, κάθε αθλητής θα παραλάβει την “τσάντα αθλητή” της διοργάνωσης με δώρα που θα τον συντροφεύουν.

Δημιουργούμε μια πραγματικά διεθνή ατμόσφαιρα, καθώς αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε ένα φιλικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η ποικιλία των συμμετεχόντων θα προσδώσει έναν διεθνή χαρακτήρα στον αγώνα μας, κάνοντας τον ακόμα πιο ξεχωριστό.

Το Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τους αγώνες της Κυριακής και στις 20:00 θα ακολουθήσει το παραδοσιακό  Pasta Party  στο Block café. Μια ευκαιρία για όλους να συναντηθούν, να μοιραστούν εμπειρίες και να ανταλλάξουν ενέργεια για το ταξίδι που τους περιμένει!

Στους αγώνες της Κυριακής, πέρα από τους σταθμούς ανεφοδιασμού και υδροδοσίας, στον τερματισμό θα σας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές. Αναζωογονηθείτε με νερό, γλυκά και αλμυρά σνακ, χυμούς, φρούτα και αναψυκτικά αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία τον αγώνα σας. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια και αθλητικό πνεύμα!

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Αγωνίσματα και διαδρομές

Ο “Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης” παρέχει την επιλογή των παρακάτω 6 αγωνισμάτων:

  • Half-Marathon – 21.5 km 
  • Basic – 10 km
  • Fun – 5 km
  • Kids – 1.000m & 2.500m
  • Family run – 500m

Όριο Συμμετοχών: 500 αθλητές

Αγωνιστικό Πρόγραμμα:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Έναρξη Αγώνων (12:00)

Αγώνες: Family Running 500m, 1000m, 2500m, 5 km.

Ειδικότερα: Η δράση των 500 & 1000 m αφορά παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών καθώς και τις συμμετοχές ΑΜΕΑ κατηγοριών (Ανδρών – Γυναικών) T20 – T35-T38. Στην απόσταση των 2500m και 5 km θα συμμετάσχουν οι ηλικίες 13+ όπου και θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες. Όλες οι δράσεις θα λάβουν μέρος στο Άλσος Τσαμάκια.

 

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου: Έναρξη αγώνων (08:15)

Αγώνες: 10Κm & 21,5Km

Δυο δράσεις των 10km και 21,5km. Ηλικίες 18+, με διαχωρισμό ηλικιακών κατηγοριών. Σημείο έναρξης – τερματισμού Πλατεία Σαπφούς. Στον ημιμαραθώνιο (21,5 χλμ), οι αθλητές θα κάνουν αναστροφή στη πρώτη καντίνα, θα κατευθυνθούν προς το Άγαλμα – πίσω πλευρά του Κάστρου και θα τερματίσουν στην Πλατεία Σαπφούς.
Στην απόσταση των 10Κm η αναστροφή θα πραγματοποιηθεί κοντά στην διασταύρωση του οικισμού Πλιγόνι και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή για την επιστροφή τους στην Πλατεία Σαπφούς και τον τερματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες με αναλυτικούς χάρτες και στατιστικά για τις διαδρομές θα βρείτε εδώ Ημιμαραθώνιος Αγάπης Μυτιλήνης

 

Μοιράσου το άρθρο!