Αθλητικά

06/03/2017 - 06:27

Καλλονή - ΟΦΗ 1-2

 

Δεν τα καταφέρε η Καλλονή  κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς ηττήθηκε με 1-2 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.


Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα μας στο 24'.  Στο 37ο λεπτό, ο Ηλίας Κώτσιος, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαντί ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΟΦΗ. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί πίεσαν από νωρίς για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα βρίσκοντας απέναντί τους τον εξαιρετικό Παπαδόπουλο που πραγματοποίησε δύσκολες επεμβάσεις. Στο 61' η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως το σουτ του Σισέ απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Στρέζος.

Στο 85' έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι με τον Ράντι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής από θέση οφσάιντ και να πετυχαίνει το 1-2 για τον ΟΦΗ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΟΝΗ: Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (68' Σβόγιτς), Γιουκαρής (77' Αγριμάκης), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (81' Τριανταφύλλου), Σοφιάνης

ΟΦΗ: Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Χαντί, Μάνος, Πουρτουλίδης, Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ (70’ Πάγκαλος), Μητρόπουλος (57’ Όγκμποε), Ράντι

Μοιράσου το άρθρο!