Αθλητικά

15/04/2024 - 10:38

Κώστας Κεντέρης από Δελφούς: Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ

Κώστας Κεντέρης από Δελφούς: Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ «Είναι βασικό να αποτύχεις για να πετύχεις» Σπάνια δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Κεντέρη για την «επιστροφή» του μετά από 20 χρόνια

Σε μια σπάνια δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, καταθέτοντας τη δική του ιστορία «μη τυπικής αριστείας» στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.


Ο Κώστας Κεντέρης μίλησε για το εθελοντικό του έργο στον ΣΕΓΑΣ και τα προγράμματα διασύνδεσης του κλασικού αθλητισμού με την κοινωνία και την αγορά. Στόχος είναι η ενδυνάμωση νέων αθλητών σε όλη την Ελλάδα.
Κώστας Κεντέρης: Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ

Ο κ. Κεντέρης είπε χαρακτηριστικά: «Ο στίβος είναι όλη μου η ζωή. Θέλω να επιστρέψω στους νέους αυτά που μου έδωσε ο αθλητισμός, ώστε να τους βοηθήσω να μην αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισα εγώ».

Σε μια αποστροφή ιδιαίτερης φόρτισης είπε: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ. Είμαι ο Κώστας Κεντερης και είμαι εδώ, πιο ώριμος, πιο δυνατός και με πολλή αγάπη προς όλους».


Συμπλήρωσε ότι «οι αποτυχίες είναι αυτές που σε χαλυβδώνουν».


«Είναι πολύ βασικό να αποτύχεις για να πετύχεις», είπε χαρακτηριστικά και προχώρησε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι «αν δεν είχα σκοντάψει πάνω στις αποτυχίες μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα, αλλά κάπου άλλου».

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Βαρέλογλου, Συνιδρυτής και Μanaging Ρartner της Reborrn, η Ελένη Τσατσαρωνάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας «το Μάννα Τσατσαρωνάκη», ο Γιώργος Σιδηρόπουλος Managing Director της Think Silicon, ο Ευάγγελος Λιάκος, Συνιδρυτής του Beetroot Design Group και τον Σωτήρη Κυρανάκο Γενικό Συντονιστή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κακολύρης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας SOCIALDOO.

Μοιράσου το άρθρο!