Αθλητικά

07/02/2024 - 11:44

Κουμάντο οι έδρες στο Νησί, άμυνα και συντήρηση στη Μαδρίτη

Οι αγώνες Κυπέλλου συνεχίζονται σε όλη την Ευρώπη, με τα περισσότερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνουν τα ματς Άστον Βίλα – Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπιλμπάο και Φέγενορντ – Άλκμααρ. Από το υπόλοιπο κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Κόπα Άφρικα, διοργάνωση στην οποία βρισκόμαστε στα ημιτελικά.

884. Λυών – Λιλ (19:30)

Η πρώτη επιλογή είναι από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας. Η Λυών προέρχεται από σημαντική επιτυχία στο Σαμπιονά, επικράτησε 1-0 εντός της Μαρσέιγ και διατηρείται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Οφείλει να κυνηγήσει το τρόπαιο προκειμένου να βγει στην Ευρώπη, που είναι ο πρωταρχικός στόχος. Υποδέχεται τη Λιλ, η οποία συνέτριψε 4-0 την Κλερμόν, πετυχαίνοντας 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Αμφότερες με ανεβασμένο ηθικό, κάλλιστα μπορεί να πάρει υψηλό τέμπο το μεταξύ τους, συνεπώς θα προτιμήσουμε το Over 2,5 του 1.80.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Pame Stoixima Casino Live 2024 – Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις

899. Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι (21:45)

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από το Κύπελλο Αγγλίας, εκεί όπου διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Η Νότιγχαμ εμφανίζεται βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Στο πιο πρόσφατο ματς απέσπασε πολύτιμο βαθμό (1-1) στην έδρα της Μπόρνμουθ για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει δυναμώσει με την επάνοδο κομβικών ποδοσφαιριστών, θα κυνηγήσει τη διάκριση στο θεσμό και το εμπόδιο της Μπρίστολ Σίτι, που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω και δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες, είναι βατό. Παίζουμε άσο με Over 1,5 στο 1.90.

906. Άστον Βίλα – Τσέλσι (22:00)

Παραμένουμε στο Κύπελλο Αγγλίας. Άστον Βίλα και Τσέλσι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς. Στους Λονδρέζους έχει χαλάσει το κλίμα ύστερα από τα δύο σερί απανωτά χτυπήματα στο πρωτάθλημα. Αρχικά διασύρθηκαν από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και στη συνέχεια ηττήθηκαν 4-2 εντός από τη Γουλβς, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν έντονα τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Δεν τούς βγαίνει το πλάνο με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο, αντιθέτως η Άστον Βίλα αποδίδει υπό την καθοδήγηση του Ουνάι Έμερι, ενώ είναι ισχυρή στο γήπεδό της. Πάμε στον άσο του 2.15.

907. Φέγενορντ – Άλκμααρ (22:00)

Επόμενη πρόταση έρχεται από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας (μονά ματς). Φέγενορντ και Άλκμααρ έρχονται ξανά αντιμέτωπες μέσα σε λίγες ημέρες. Την Κυριακή η Φέγενορντ κέρδισε 1-0 εκτός για το πρωτάθλημα, μειώνοντας την απόσταση από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν στους δέκα βαθμούς. Οσον αφορά στην Άλκμααρ, δεν έχει αποδόσει μέχρι στιγμής η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έφτασε πέντε αγώνες χωρίς νίκη στη λίγκα, ενώ για το αποψινό δύσκολο παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ Παυλίδη, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Επιλέγουμε άσο συνδυαστικά με το Under 4,5 σε απόδοση 1.78.

910. Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπιλμπάο (22:30)

Κλείνουμε με το Κύπελλο Ισπανίας. Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπιλμπάο μάχονται στο πρώτο ημιτελικό, ακολουθεί ρεβάνς στις 29/2, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από απαιτητικό ματς απέναντι στη Ρεάλ στο πρωτάθλημα, όπου ισοφάρισαν (1-1) στο 93'. Είχαν λιγότερες ημέρες ξεκούρασης, ωστόσο δυναμώνουν στο γήπεδό τους. Με φουλ αμυντική προσέγγιση η Μπιλμπάο, θα επιδιώξει να αντέξει στο «Μετροπολιτάνο», εκεί όπου δεν διατηρεί και την καλύτερη παράδοση. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, οπότε στρεφόμαστε στο Under 2,5 του 1.85!

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Μοιράσου το άρθρο!