Αθλητικά

01/12/2010 - 09:30

Λουκίνα: «Δουλειά μου να σκοράρω»

Για τον Γιάννη Λουκίνα το 2010 μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ο 19χρονος στράικερ στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου «έχασε» εντελώς ξαφνικά τον πατέρα του, τον φανατικότερο «οπαδό» του, έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα του σε κάθε στιγμή από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Πέραν της τεράστιας αυτής απώλειας, το καλοκαίρι δεν κατάφερε να πείσει τον Μίκαελ Στόρε ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ του Πανιώνιου και παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλλονή, σε μια εποχή που δεν ήθελε να φύγει μακριά από την Αθήνα. Μάλιστα, οι πρώτοι μήνες στη Λέσβο ήταν αρκετά δύσκολοι, καθώς πέραν της προσαρμογής του δεν κατάφερε να βρει μια θέση στο βασικό σχήμα της ΑΕΛΚ.

Πλησιάζοντας στην «αυγή» του νέου έτους, η τύχη φαίνεται ότι αλλάζει για το νεαρό στράικερ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει σκοράρει ισάριθμα τέρματα, με αποκορύφωμα την εξαιρετική εμφάνιση και τα δύο γκολ στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο ίδιος πατάει γερά στα πόδια του, κάτι που ήταν ξεκάθαρο στα λεγόμενά του: «Δουλειά μου είναι να σκοράρω. Στα τελευταία ματς αισθάνομαι σε καλή κατάσταση και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Οσον αφορά την ομάδα του, φάνηκε να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του ίδιου και των συμπαικτών του: «Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά αυτό πρέπει να το δείχνουμε κάθε Κυριακή». Βέβαια, δεν... ξεχνάει και την ομάδα που ανήκει, τον Πανιώνιο, τονίζοντας: «Στόχος μου είναι να γυρίσω καλύτερος απ' ό,τι έφυγα».

Το πριμ και το αήττητο Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Κασάπη θα γίνουν πλουσιότεροι κατά 5.000 ευρώ, καθώς αυτό είναι το πριμ που μοίρασε η διοίκηση για το διπλό στα Γιαννιτσά. Μάλιστα, η αποστολή των νεοφώτιστων, που έμεινε την Κυριακή στη Θεσσααλονίκη, είχε την ευκαιρία να το ρίξει λιγάκι έξω, καθώς βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα του Μιχάλη Κασάπη, το αήττητο που διατηρεί, καθώς είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που αγνοεί την ήττα μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής.

sentragoal

Μοιράσου το άρθρο!