Αθλητικά

07/11/2016 - 06:48

ΌΦΗ - Καλλονή 2-2

 

Με τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στον ΟΦΗ και ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, έφυγε  η Καλλονή από το «Γεντί Κουλέ» στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.


Η ομάδα της Λέσβου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα επέδειξαν πάθος και θέληση, ισοφάρισαν ισάριθμες φορές τον ΟΦΗ, και κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Τα γκολ για την Καλλονή μας πέτυχε ο Άρης Λαμπράκης. O νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε στο ματς με τον Αχαρναϊκό το ντεμπούτο του στη Football League, χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα. Στο 58' μετά από λάθος του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο Λαμπράκης επωφελήθηκε και προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 1-1 ενώ ο ίδιος παίκτης με ένα όμορφο τέρμα στο 88', έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τα γκολ για τους Κρητικούς πέτυχαν οι Όστοϊτς στο 38' (1-0) και στο 68' ο Όγκμποε (2-1).

Να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη οι Τζελίδης και Τριανταφύλλου έκαναν το επαγγελματικό τους ντεμπούτο.

Συνθέσεις

ΟΦΗ

(Νίκος Νιόπλιας) Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μίκιτς (46' Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεβ (85' Κοιλιάρας), Μάνος (62' Όγκμποε)

ΚΑΛΛΟΝΗ

(Γιώργος Βαζάκας) Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Άντερσον Παραΐμπα (46' Κέρι), Φράγκος (90' Αποστόλου), Μπουρντουζάν, Τριανταφύλλου (59' Λαμπράκης)

Σκόρερ: 38' Όστοϊτς, 68' Όγκμποε / 58', 88' Λαμπράκης

 

Μοιράσου το άρθρο!