Αθλητικά

27/02/2017 - 17:25

Οι φίλοι της Μοτοσυκλέτας "συνάντησαν" το ποδόσφαιρο στη Μυτιλήνη - Πρωτοβουλία Παλαιμάχων Παλλεσβιακού

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η παρουσία 33 αναβατών και μοτοσυκλετών, της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας, οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί μας, κατά το τριήμερο της Αποκριάς & Καθαράς Δευτέρας του 2017 (25, 26 & 27 Φεβρουαρίου 2017). Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής τους, την Καθαρά Δευτέρα 27/2, διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, του Συλλόγου μας με ομάδα της Λέσχης τους, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας». Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε νεαρό συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στο διάστημα του τριημέρου της εδώ παραμονής τους, πραγματοποιήθηκαν Εκθέσεις Κλασικής Μοτοσυκλέτας (μοντέλα κατασκευασμένα από το 1930 ως το 1986!) στην πόλη μας, στην Πλατεία Σαπφούς και στον χώρο του γηπέδου, που δόθηκε η φιλική αναμέτρηση.

Παράλληλα, τα μέλη της Λέσχης διέτρεξαν όλο το νησί μας, στο πλαίσιο του φετινού αγώνα Classic Endurance (3ήμερος αγώνας ακρίβειας και αντοχής, Regularity Rally), Το ακριβές δρομολόγιό τους περιελάμβανε επισκέψεις και διελεύσεις από την Αγιάσο, το Πλωμάρι, το Πέραμα, τον Μανταμάδο, τη Συκαμινιά, τον Μόλυβο, την Πέτρα, την Άντισσα, την Ερεσό, το Σίγρι και το Απολιθωμένο Δάσος , την Καλλονή, τη Θερμή, τον Πολιχνίτο, την Αχλαδερή και τη Θερμή, καθώς και άλλες τοποθεσίες φυσικού κάλλους και ιστορικής και πολιτιστικής σπουδαιότητας, αποτελώντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία διαφημιστικής και τουριστικής προβολής του τόπου μας. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιείται στη νησιωτική Ελλάδα.

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, λίγο πριν την αναχώρησή τους, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης και απονομής τιμητικής πλακέτας στα μέλη της Ε.Λ.Φ.Κ.Μ. για την εδώ παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στη φιλανθρωπική δράση του συλλόγου μας.

Όλες οι εκδηλώσεις είχαν ως συνδιοργανώτρια και αρωγό την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την οποία ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει, θερμά, για την αγαστή συνεργασία, καθώς και τη σταθερή, κοινωνική ευαισθησία, που επιδεικνύει σε ανάλογες πρωτοβουλίες.

Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού 

Μοιράσου το άρθρο!