Αθλητικά

10/01/2015 - 19:58

Παραδόθηκε στους "λύκους" ο Αιολικός μέσα στον Ταρλά

Η μεγάλη νίκη με σκορ 1-3 του Παναργειακού στο μεγάλο ντέρμπι της Μυτιλήνης (τα γκολ οι Σπανός 58' Μπεκατώρος 15', Κατσικοκέρης 23', Μαυρομμάτης 47') και του 3ου ομίλου επί του γηπεδούχου Αιολικού, άνοιξε σήμερα την αυλαία της Γ’ Εθνικης.  Οι «λύκοι» ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. 
 
 
Αναλυτικά από lesvosport.gr 
Απογοήτευσε τους  φιλάθλους  του  το απόγευμα του Σαββάτου ο Αιολικός ξεκινώνΤας την νέα χρονιά με το αριστερό γνωρίζοντας την ήττα από τον ανώτερο Παναργειακό με σκορ 3-1 ο οποίος παρέμεινε αφεντικό στον όμιλο δύο στροφές πριν από το φινάλε  στον Α΄ γύρο.
Τίποτα δεν πήγε καλά  στον γηπεδούχο ο  οποίος ήθελε  τόσο πολύ την νίκη ώστε να περνούσε αυτός στην κορυφή αλλά  το αρνητικό του στοιχείο ήταν η άσχημη μέρα στην οποία βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες  του αλλά και η τραγική αμυντική του γραμμή ειδικά  στο  πρώτο ημίχρονο. Εκεί τον κτύπησε ο αντίπαλος και το παιχνίδι ουσιαστικά  χάθηκε  από το  48΄ με το  τρίτο γκολ απο τον Μαυρομάτη με όμορφη κεφαλιά. Νωρίτερα  στο  13΄ ο Μπεκατώρος  σε ασίστ του Κοιλιάρα με άψογο σουτ   έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του και στο 24΄το κακό ήταν διπλό με το γκολ από τον Νίκο Κατσικοκέρη. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να  είχαν μειώσει το σκορ με την κεφαλιά απο τον Ζαγοριανό η οποία κατέληξε μόλις έξω  στην μοναδική  καλή  ευκαιρία.
Στην επανάληψη ο Αιολικός  σημάδεψε  το οριζόντιο δοκάρι μετά απο απόκρουση του γκολκίπερ και ήρθε το  γκολ στο 58΄ με τον νεοαποκηθέντα Κώστα Σπανό αλλά  μέχρι εκεί αφού η αμυντική γραμμή των Αργειτών δεν το επέτρεψε να παραβιασεί η εστία τους φεύγοντας από το νησί με το σπουδαίο τρίποντο.
 
Οι συνθέσεις
Αιολικός Μάπας,Πασαλίδης,(51′ Σπανός) Μαγκανάς,Μπακάλης,Παπαζούδης,Λέγκα,Γάλας,Μίχος,(74΄Μ Σαμπάνης) Τόρες,(51΄Λαλάς) Μιχαλάκης,Ζαγοριανός.
Παναργειακός Καρακούτσης,Λιόσης,Καλαγκάνης,Ρότα,Μαυρομάτης,Πίτσος,Μπεκατώρος(55Άγγελόπουλος) Κότσι,Ετόφ(90΄Μακρίδης) Κοιλιάρας(86΄Καβούκης) Κατσικοκέρης
 
 
 

 

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ