Αθλητικά

17/09/2012 - 10:44

Πέθανε ο Δημήτρης Κουκέλλης

Πέθανε ο Δημήτρης Κουκέλλης

pan style="text-align: justify; ">Φτωχότερη έγινε από το πρωί η οικογένεια του Αιολικού και του μπάσκετ γενικότερα στη Λέσβο, μετά το θάνατο του Δημήτρη Κουκέλλη.

Ο έμπειρος προπονητής του Αιολικού, στον πάγκο του οποίου θήτευσε επί σειρά ετών, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
 
Ο Δημήτρης Κουκέλλης ήταν αρκετά αγαπητός στο χώρο του μπάσκετ και η είδηση του θανάτου σκέπασε πέπλο θλίψης στους οικείους του, καθώς επίσης και σε όσους είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν μαζί του, φίλους και αντιπάλους του μέσα στο γήπεδο.
 
Η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσομαλλούσας.
 
sportlesvos.gr
 
 

 

Συλληπητήρια για Κουκέλλη από Σ.Φ.Α.Μ
 
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, είναι στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει την λύπη του για το χαμό του κ .Κουκέλλη. Υπήρξε προπονητής του Αιολικού για πάρα πολλά χρόνια, μεγάλωσε γενιές αθλητών και εκτός από εξαιρετικός προπονητής, ήταν και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Βοήθησε το τοπικό μπάσκετ και ουδέποτε αρνήθηκε την βοήθεια του στον οποιοδήποτε. Με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια έδωσε το στίγμα του στο Λεσβιακό μπάσκετ αλλά και στην κοινωνία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του.
 
Με τιμή
 
ΣΦΑΜ.

Μοιράσου το άρθρο!