Αθλητικά

19/11/2018 - 05:57

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αιολικός νίκησε 4-2 την Θύελλα Καμαρίου

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αιολικός νίκησε 4-2 την Θύελλα Καμαρίου επιστρέφοντας στις νίκες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Αιολικό στο 7ο λεπτό με το σουτ του Ποτουρίδη να διώχνει σε κόρνερ ο Ανδριόλας. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Φίλων από πλευράς Θύελλας να απειλήσει το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Στο 12' η πολύ όμορφη σέντρα σουτ από τον Σεφουλάι την σταμάτησε εντυπωσιακά ο Ανδριόλας. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 20ο λεπτό για αποβολή του Μαντούση ως τελευταίος σε προσπάθεια του Ποτουρίδη με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 22' η Θύελλα άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ από τον Ρέτζο περίπου από το σημείο του πέναλτι ύστερα από σέντρα του Αργυρίου. Στο 24' η ομάδα της Μυτιλήνης σημείωσε γκολ με τον Ποτουρίδη το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ.

 

Ο Αιολικός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 42ο με σκόρερ τον Βουτσιώτη (ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή) μετά από σέντρα του Κρητικού. Μάλιστα οι Μυτιληνιοί θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Βουτσιώτης δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ μετά το γύρισμα του Ποτουρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιολικός ανέτρεψε το σκορ με τον καλύτερο του παίκτη στο γήπεδο τον Βουτσιώτη που με ωραίο σουτ σημάδεψε γωνία για το 2-1. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 63' με κεφαλιά του Ζανελάρι μετά από σέντρα του Γελαδάρη. Στο 73' η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο καθώς αποβλήθηκε ο Σιμιτσής με δεύτερη κίτρινη. Ο Αιολικός πίεζε για το γκολ και ζήτησε πέναλτι στο 79' με τον Τσουβαλτσίδη. Το γκολ το πέτυχε στο 86' όπου κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Αρης Λαμπράκης για μια ακόμη φορά κάνοντας το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Αιολικός μάλιστα πέτυχε και τέταρτο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παλαμουτσή παίρνοντας τους τρεις βαθμούς σε ένα όμορφο παιχνίδι με γκολ και φάσεις. Οι Μυτιληνιοί διαμαρτύρονται δικαίως για τη διαιτησία, όμως η νίκη είναι αυτό που μένει. Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το δεύτερο μέρος διεξήχθη υπό βροχή κάνοντας δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών.

Οι συνθέσεις

Αιολικός (Απ. Στυλος) Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός (82’ Αδαμόπουλος), Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (75' Βεζυρτζόγλου), Σεφουλάι (63' Παλαμουτσής), Λαμπράκης

Θύελλα Καμαρίου (Κ. Μιχάλης) Ανδριόλας, Γελαδάρης, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου, Ζανελάρι, Μαυρομάτης (65' Γατσέλος)

 

 πηγη:  scorelesvos.gr/ Νίκος Λαγουτάρης

Μοιράσου το άρθρο!