Αθλητικά

25/10/2023 - 18:19

Σημαντικές διακρίσεις για τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου


Πολύ σημαντικές διακρίσεις, είχαν οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Τσακίρη Ειρήνη, Τσακίρη Νάνσυ κ Βαγιωνά Εμανουελα , στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στην Λάρισα.


Συγκεκριμένα :


Η Τσακίρη Ειρήνη κατέκτησε την 3η θέση στα μονά κ στην προσπάθεια της να φθάσει στον τελικό έχασε από την φορμαρισμένη αθλήτρια του Σ.Α.Ραφηνας, Ρεντούμη Μαρία.

Η Ειρήνη αγωνίστηκε  σε μεγαλύτερη κατηγορία U18  ,από  αυτήν που ανήκει.


Η Βαγιωνά Εμμανουέλα με σωστή  διαχείριση  δυνάμεων ,κατάφερε με συμπαίκτρια την Ηλιάνα Μυθη από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου να κατακτήσει την πρώτη θέση κ το Κύπελλο στα διπλά στην κατηγορία U12.


Η Τσακίρη Νάνσυ κατάφερε να φθάσει στα προημιτελικά κ στην προσπάθεια της να φθάσει στα ημιτελικά έχασε δύσκολα από την αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, Αντωνιουδακη Μαριτινα.


Στα διπλά η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Νάνσυ κατάφερε με συμπαίκτρια την Πετσουλα ευθυμία από τα Γρεβενά να κατακτήσει την τρίτη θέση.
Η Νάνσυ Τσακίρη αγωνίστηκε κ αυτήν σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν που ανήκει.


Τσακίρης Δημήτρης (Τεχνικός διευθυντής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου) δήλωσε:
Καταφέραμε με σκληρή δουλειά οργάνωση κ ισχυρή θέληση ,να κατακτήσουμε ένα χρυσό κ δύο χάλκινα μετάλλια  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στην Λάρισα.
Το μέγεθος των επιτυχιών κ των τριών αθλητριών μας είναι τεράστιο, αν αναλογιστούμε , ότι σε κάθε κατηγορία οι συμμετέχοντες ήταν 100 κ πλέον από όλη την επικράτεια .
Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε περισσότερα παιδιά στην ακαδημία του Ομίλου μας,  να αναδείξουμε  περισσότερους αθλητές και να βελτιώσουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, ώστε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε Πανελλήνια κ Διεθνή Τουρνουά.

Μοιράσου το άρθρο!