Αθλητικά

19/11/2023 - 17:04

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Αιολικό

Σημαντική βαθμολογική νίκη για τον Αιολικό που επικράτησε με 1-0 στο Δημοτικό στάδιο του Πολυκάστρου. Η ομάδα της Μυτιλήνης πανηγύρισε νίκη μετά από 56 ημέρες και την εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Κοζάνης. 

Σε έναν αγώνα που διεξήχθη με έντονο άνεμο στην πόλη της Μακεδονίας και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος ο Αιολικός προσπάθησε να απειλήσει με 2-3 στημένες φάσεις δίχως επιτυχία. Από την άλλη ο Απόλλων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον υπέρ του αέρα.

 

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά όμως στο 56 ‘ σε μία μπαλιά προς την περιοχή των γηπεδούχων, έγινε το λάθος και ο Σρνιτς “έσπασε το ρόδι” για τον Αιολικό. Λίγο νωρίτερα ο Αιολικός απείλησε με Μανούσο και Τριανταφυλλάκο χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων δεν μπόρεσε να βρει απάντηση με μοναδική καλή ευκαιρία σουτ στο 75 ‘ από τα δεξιά που μπλόκαρε ο Ντοκιτς. Στο 84’ σουτ του Μανούσο απέκρουσε ο Κίναλης.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Καρανίκας μετά από ένταση με τον πάγκο του Απόλλωνα Πόντου. Τελευταία καλή στιγμή φάουλ του Μανούσου ελάχιστα εξω από τα δοκάρια.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Αιολικό να παίρνει βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 8 βαθμούς ενώ από αύριο θα πιάσει δουλειά ο Σλομπαν Κρσμαρεβιτς που ήδη έχει γνωρίσει τους παίκτες του. Την ομάδα καθοδήγησε σήμερα ο Μπάμπης Πενταρβάνης.

 

Απόλλων Πόντου (Σιρίλ Καλί) : Κίναλης, Καλογέρης, Τζαλόσι, Αλμπάνης, Κάρδαρης, Ίννος, Μουμίν, Αμπουντού, Αγουάδο, Μπανκ Καζάου, Ντε Τόμας.

 

Αιολικός (Μπάμπης Πενταρβάνης) : Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Κολλαράς, Γιοκέ (Μουχάλης 79 ‘) Μανούσος, Ζάκαριτς (Τριανταφυλλάκος 2’), Ενομό, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (Λουμανσρουμπεν 89 ‘), Τριανταφύλλου.

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!