Αθλητικά

01/06/2013 - 08:07

Ταλέντο από την Μυτιλήνη στον Παναθηναϊκό

Ταλέντο από την Μυτιλήνη στον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι σύμφωνα με πληροφορίες των "Πράσινων Νέων" θα εντάξουν στο δυναμικό της ακαδημίας τους για τη νέα σεζόν τον 16χρονο Τάσο Χατζηγιοβάννη ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.
 
Την ίδια ώρα που στην πρώτη ομάδα καίγονται για την αδειοδότηση και ακόμα οι μεταγραφές είναι στον αέρα στην ακαδημία συνεχίζουν την πολύ καλή δουλειά και προσπαθούν να μην αφήνουν ταλέντα από όλη την Ελλάδα να πηγαίνουν χαμένα ή σε άλλες ομάδες.
 
Έτσι οι πράσινοι σύμφωνα με πληροφορίες των "Πράσινων Νέων" θα εντάξουν στο δυναμικό τους τη νέα σεζόν τον 16χρονο Τάσο Χατζηγιοβάννη από την Μυτιλήνη.
 
Ο 16χρονος γεννημένος στις 31 Μάιου του 1997 είχε εντυπωσιάσει τους σκάουτερ του Τριφυλλιού με την παρουσία του με την μικτή ομάδα του Αιγαίου σε παιχνίδια που διεξήχθησαν στον Άγιο Κοσμά και αμέσως οι πράσινοι ζήτησαν να δοκιμαστεί στην Παιανία.
 
Ο Χατζηγιοβάννης έπαιξε σε ένα φιλικό της ομάδας U-15 του Τριφυλλιού και άφησε και εκεί άριστες εντυπώσεις με αποτέλεσμα οι πράσινοι  να συμφωνήσουν πριν από λίγες μέρες με την ομάδα του, τον Οδυσσέα Ελύτης για την μετακίνηση του από τη νέα σεζόν στην Παιανία.
 
Ο 16χρονος άσος ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός έπαιζε στον Οδυσσέα για 8 χρόνια και τη φετινή σεζόν είχε μεγάλη συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας του στην Α' κατηγορία.
 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστές που έχει τραβήξει την προσοχή των πράσινων αναμένεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή των Εφήβων του Παναθηναϊκού που θα μεταβεί στα τέλη Ιουνίου στην Κροατία.

Μοιράσου το άρθρο!