Αθλητικά

12/03/2015 - 14:08

Ταρλάς τέλος! Δημόσια διαβούλευση για να αποκτήσει όνομα το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

&n

bsp;

Επειδή η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως, η Τουρκικής προέλευσης τοπωνυμιακή ονομασία «Tαρλάς», δεν αρμόζει για το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ανακοινώνεται, έπειτα από πρόταση του δημοσιογράφου, Στράτου Σεφτελή και σε συνεργασία με την επιτροπή σταδίου, η έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για την ονοματοδοσία του. Στόχος αυτής της προσπάθειας, είναι η σφυγμομέτρηση της τοπικής κοινής γνώμης αναφορικά με το όνομα του Δημοτικού Σταδίου, ώστε να ληφθεί υπόψη από την Επιτροπή Δημοτικού Σταδίου.  Τα προτεινόμενα ονόματα από την επιτροπή είναι :

  1. Κλεάνθης Παλαιολόγος
  2. Ανδρέας Δαλαμπέκης
  3. Χάρης Γραμμός

Επίσης, δεκτή γίνεται οποιαδήποτε άλλη πρόταση ονόματος εκτός από τις παραπάνω.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου 2015 και οι πολίτες μπορούν να στέλνουν τις προτάσεις τους στο:

Φαξ: 2251029300, e-mail:grafeiotypou@mytilene.gr , στην ιστοσελίδα του Δήμου www.mytilene.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Κουντουριώτου & Νιάνια, Μυτιλήνη 81100. Οποιαδήποτε τοπικά ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα επιθυμούν να συμβάλλουν στην δημόσια διαβούλευση, μπορούν ελεύθερα να το κάνουν διευκολύνοντας στην καταγραφή προτάσεων των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες 6945957500, 6970141750 (Πρόεδρος Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, κ. Στεργίου Θεόδωρος)

 

Μοιράσου το άρθρο!