Αθλητικά

11/02/2024 - 12:36

Του έριξε γροθιά μετά τη λήξη του αγώνα - Τι αναφέρουν Όλυμπος Αγιάσου και Διαγόρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

Χθές 10-2-24 έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία,τον Διαγόρα Αγ.Παρασκεύης και τον Όλυμπο Αγιάσου.Ένα παραδοσιακό ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.

Δυστυχώς όμως αυτή την ιστορία υπήρξαν και κάποιοι που ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ. Ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας  (αναφέρεται το όνομα του παίκτη) ,ο οποίος τελείως αναίτια, και μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα,χωρίς να υπάρχει ένταση ή οτιδήποτε άλλο, ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΙΚΟ.

Να σημειωθεί οτι ο αγώνας μετεδιδόταν LIVE και υπάρχει το συγκεκριμένο βίντεο.

Αφού λοιπόν δημόσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ το σωματείο του Διαγόρα Αγ.Παρασκεύης για την φιλοξενία του,το καλό κλίμα αλλά και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της να συγκρατήσουν τον "πυγμάχο" κ.ΚΟΥΜΠΑ οφείλουμε να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ προσωπικά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Τέτοιες ενέργειες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ για αθλητή,ο οποίος μάλιστα υπηρετεί και ως ένστολος στην Αστυνομική Δ/νση Λέσβου.

Ζητάμε την διερεύνηση του βίαιου περιστατικού και την υπηρεσιακή τιμωρία του,αν αυτό προβλέπεται.Επίσης ζητάμε απο την ΕΠΣ.ΛΕΣΒΟΥ να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές με κάθε νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο.

Καλή συνέχεια στο ιστορικό σωματείο του Διαγόρα.

-----

 

up date

Ο Διαγόρας με ανακοίνωση του κοινοποιεί τη συγνώμη του τερματοφύλακα του προς τον Όλυμπο Αγιάσου:

Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γηπεδο της Αγίας Παρασκευής ο ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Κουμπας ζητάει συγνώμη από την διοίκηση του Ολύμπου Αγιασου.

Η συμπεριφορά μου ήταν αδικαιολόγητη απέναντι στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Έχασα την ψυχραιμία μου μπροστά στα χυδαία και υβριστικά λόγια που δέχθηκα από τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή που αφορούσαν εμένα και την οικογένεια μου χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος! Συγνώμη και πάλι!

Υπενθυμίζουμε το σκορ του αγώνα:

Διαγόρας Αγ.Παρασκευής- ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ 1-2

 

Μοιράσου το άρθρο!