Αθλητικά

20/05/2011 - 19:31

Βραδιά ΓΑΣ Λέσβου-Τσάτσος: Δεν θα είμαστε περαστικοί από την κατηγορία...

Πραγματοποιήθηκε χτες 19/05 η Βραδιά ΓΑΣ με αφορμή την άνοδο της ομάδας  βόλεϋ στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας. Η γιορτινή ατμόσφαιρα κορυφώθηκε στο Caldo Lounge Café-Bar στην προκυμαία Μυτιλήνης όπου βρέθηκαν παίχτες, προπονητές, διοίκηση, παράγοντες ενώ τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι που αγαπούν το volley και τον αθλητισμό πανηγυρίζοντας την επιτυχία του νησιού.

Ο Αγρινιώτης αθλητής και λίμπερο της ομάδας volley ΓΑΣ Λέσβου Αθανάσιος Τσάτσος σχετικά με την επιτυχία του συλλόγου αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς δήλωσε τα εξής: «Το επίπεδο της κατηγορίας θα είναι αρκετά υψηλό. Τις βάσεις παρόλα αυτά τις βάλαμε πέρυσι ενώ φέτος και πάνω σ΄ αυτές θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανέβουμε επίπεδο. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Οι στόχοι της διοίκησης, του προπονητή και των παιχτών είναι να παίξουμε ωραίο volley, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κερδίσουμε τους φιλάθλους του νησιού και συνεχώς να τους αυξάνουμε....Δεν θα είμαστε περαστικοί απο την κατηγορία....».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τσάτσος την περσυνή χρονιά ήτανε και μέλος στο προπονητικό επιτελείο ως βοηθός προπονητή. Φέτος συμφώνησε στο να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον ρόλο του ως αθλητής για να δίνει το καλύτερο του εαυτό και το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες. Από την Τρίτη 17/05 και επίσημα εκδόθηκαν προς το κοινό οι κάρτες διαρκείας 2011-2012 του ΓΑΣ Λέσβου με κεντρικό σύνθημα «Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί...». Ο σύλλογος αντιλαμβανόμενος τη δυσμενή οικονομική συγκυρία της χώρας  αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας προχώρησε στην έκδοση καρτών Volley-ΓΑΣ αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των Μυτιληνιών φιλάθλων. Τους ευχαριστεί θερμά και τους καλεί φέτος να συμμετάσχουν στη πορεία του ΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, να στηρίξουν την ομάδα και να είναι παρόντες στο δρόμο για την εκ νέου επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μοιράσου το άρθρο!