Editorial

21/07/2014 - 06:54

Editorial - Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

r />Κι ενώ ο Δήμαρχος Λέσβου σαράντα μέρες πριν μας πει το οριστικό αντίο εξακολουθεί να υπογράφει συμβάσεις και να κάνει ότι το καλύτερο μπορεί.... δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους συνεργάτες του. Δεν ξέρουμε αν ο Δήμαρχος Λέσβου την Κυριακή 20 Ιουλίου ευχήθηκε στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας «Χρόνια Πολλά»  αλλά  θα μπορούσε να ζητήσει την παραίτησή του έτσι για την «τιμή των όπλων» και για τη δική του υστεροφημία.
Το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο Ηλία Κουνιαρέλλη.  Είναι γνωστή η ιστορία με το καλντερίμι στην περιοχή Άγιος Αντώνιος στο Ακρωτήρι Μυτιλήνης. Την Πέμπτη 17 Ιουλίου ο Ηλίας Κουνιαρέλλης χωρίς καμία έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο έστειλε στην περιοχή διμηνίτες της καθαριότητας να τσιμεντάρουν το τοιχίο του δρόμου πλησίον σε οικόπεδο της ιδιοκτησίας του.  Έγινε καταγγελία. Οι διμηνίτες πρόλαβαν και έφυγαν για να μην τους συλλάβουν και τελικά έμεινε ένας 46χρονος διμηνίτης να αναλάβει την όλη ευθύνη.  Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε  και ο Ηλίας Κουνιαρέλλης που δήλωσε στις Αστυνομικές  Αρχές ότι αυτός έδωσε την εντολή.  Η είδηση  προς το παρόν έχει «θαφτεί» από τα τοπικά ΜΜΕ.
Είχαμε και άλλα κατορθώματα του Ηλία Κουνιαρέλλη. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Αστυρακάκη ο κ. Κουνιαρέλλλης θα είναι ο υπεύθυνος για την ματαίωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά της Λέσβου αφού δεν χορηγεί οδηγό προς τον Οργανισμό Πολιτισμού για τη μεταφορά όσων συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.  Και λίγες ώρες αργότερα νέα καταγγελία από  τον κ. Αστυρακάκη για  τον κ.  Κουνιαρέλλη.  Το Σάββατο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας θέλησε να πάρει τις πλαστικές καρέκλες από το Κάστρο Μυτιλήνης που χρησιμοποιούνται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις χωρίς να έχει καμία εντολή. Υπήρξε αναφορά στην Αστυνομία και τελικά επέστρεψαν με βάση τα λεγόμενα του κ. Αστυρακάκη 120 καρέκλες.
Ο Δήμαρχος Λέσβου είναι απαράδεκτο να μένει θεατής σε όλα όσα συμβαίνουν.  Τουλάχιστον ή ας βάλει φρένο στον Αντιδήμαρχο Ηλία Κουνιαρέλλη ή ας ζητήσει την παραίτησή του.  Τα όσα συμβαίνουν έχουν ξεπεράσει οποιοδήποτε σενάριο πολιτικής σάτιρας...  Έχουμε πλέον τα πάντα... από παράνομες οικοδομικές εργασίες και συλλήψεις , πόλεμο καθισμάτων και πόλεμο διάθεση οδηγών.... Εντάξει αρκετά διασκεδάσαμε ας έχουμε τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές φινάλε για την  παράταξη του Δημήτρη Βουνάτσου.

Μοιράσου το άρθρο!