Editorial

12/09/2014 - 07:01

Editorial - Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το Lesvosnews.net έχει γενέθλια. Συμπληρώνονται 4 χρόνια καθημερινής λειτουργίας χωρίς διακοπή με σχεδόν 24ωρη ροή ειδήσεων.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αναγνώστες μας, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μας και βοήθησαν με τον τρόπο τους.  Ασφαλώς και αυτά τα 4 χρόνια έχουμε κάνει και λάθη. Έχουμε αδικήσει πρόσωπα και έχουμε προσεγγίσει ειδήσεις με λάθος τρόπο. Ποτέ όμως δεν υπήρξε σκοπιμότητα.
To Lesvosnews.net προσπαθεί και φιλοδοξεί να είναι ανοιχτό βήμα διαλόγου. Ανοιχτό σε κάθε άποψη αλλά και με τη δική του άποψη.
Η πρώτη θέση του Lesvosnews.net  στην κατάταξη των ιστοσελίδων της Λέσβου δεν είναι για μας ευκαιρία για πανηγυρισμούς αλλά ώθηση ώστε να προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.
Το  Lesvosnews.net θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την προσπάθειά του. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο του διαδικτύου, ιδέες υπάρχουν, προτάσεις για νέες συνεργασίες υπάρχουν και αναζητούμε την εξέλιξη του Lesvosnews.net  μέσα από νέο σχεδιασμό και την παροχή νέων υπηρεσιών στους  χρήστες της ιστοσελίδας μας.
 
Δεϊλόγκος Γρηγόρης
Διαχειριστής Ιστοσελίδας 
 Lesvos Net Media 

Μοιράσου το άρθρο!