Εκπαίδευση

07/02/2012 - 13:00

24 χρονών νεκρός.... Πάγωσε η φοιτητική κοινότητα της Μυτιλήνης

Γ

ράφει η Ανθή Παζιάνου / εφημερίδα "Τα Νέα της Λέσβου"

ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

“Έφυγε“ 24χρονος από καρκίνο του ήπατος

Συγκλονισμένη είναι η Πανεπιστημιακή Κοινότητα από τον θάνατο του 24χρονου απόφοιτου του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιώργου Ζαρίφη. Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στο Νοσοκομείο “Υγεία” στην Αθήνα, χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Τραγική ειρωνεία, αν και είχε “χτυπηθεί” αρκετό καιρό από τον καρκίνο του ήπατος, ο ίδιος δεν το γνώριζε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Οι γονείς του έμαθαν πολύ πρόσφατα από τους γιατρούς που τον εξέτασαν ότι η νόσος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν θέλησαν να του αποκαλύψουν την αλήθεια, ώστε να μην τον καταπονήσουν περαιτέρω.

Ο Γιώργος Ζαρίφης σπούδαζε στην Πολιτισμική Τεχνολογία από το 2005 έως το 2011, ενώ ήταν πολύ δραστήριο μέλος του θεατρικού σωματείου των φοιτητών “Πρόβα”, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Η κηδεία του άτυχου νέου έγινε το Σάββατο στο Λαύριο, όπου ήταν η μόνιμη κατοικία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι του 24χρονου από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του τμήματος, Φιλήμων Μπατιμαρούδης, εκ μέρους του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας: «Ο απροσδόκητος χαμός του αποφοίτου μας, Γιώργου Ζαρίφη μας γέμισε όλους με θλίψη και οδύνη ψυχής. Ο Γιώργος υπήρξε φοιτητής του Τμήματός μας την περίοδο 2005- 2011, ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, ακέραιος, ένα δυναμικό στέλεχος της φοιτητικής μας κοινότητας. Οι άνθρωποι του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του και τους φίλους του».

--------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κάντε like στην επίσημη σελίδας του Lesvosnews στο Facebook

--

Μοιράσου το άρθρο!