Εκπαίδευση

17/01/2018 - 18:58

Διακρίσεις Μαθητών και Μαθητριών των Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου, με την ευκαιρία δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία του 78ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού «Θαλής», που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2017, συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων ευθύνης της που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, καθώς και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την προσπάθειά τους. Επίσης, θέλει να τους ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018. Η συμμετοχή τους, ανεξαρτήτου του αποτελέσματος έχει την απόλυτη στήριξή μας  και είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, για άλλη μια χρονιά, ο νομός Λέσβου να έχει τιμητικές διακρίσεις. Τις θερμές μας ευχαριστίες στους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς με τη διενέργεια του Διαγωνισμού αλλά και για την αποτελεσματική προετοιμασία των συμμετεχόντων.


Ακόμη, στο πλαίσιο του τριήμερου μαθητικού φεστιβάλ με τίτλο: «Οι Φυσικές Επιστήμες μας μαγεύουν», που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθηνών, στις 15-17/12/2017, το Γενικό Λύκειο Πολιχνίτου συμμετείχε με τέσσερις (4) μαθητές της Β’ Λυκείου: 1. Τσιτσάνου Άννα, 2. Μπατζάκης Παναγιώτης, 3. Πανσεληνάς Στέλιος και 4. Ζαφειρίου Μάριος. Οι μαθητές παρακολούθησαν το τριήμερο φεστιβάλ και παρουσίασαν την εργασία τους με τίτλο: « Στα μαγικά μονοπάτια της Φυσικής», για την οποία και βραβεύτηκαν από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών με το Β’ βραβείο. Ευχόμαστε στα παιδιά να συνεχίσουν να προσπαθούν με τον ίδιο ζήλο και να εξελίσσονται αναδεικνύοντας όλες τις ικανότητές τους. Δε θα πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς που τους διδάσκουν για την όλη επιμέλεια της προσπάθειας των μαθητών.


Επιπλέον, τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Κουρβανιό Παναγιώτη, μαθητή της Β’ τάξης του Γυμνασίου Αγιάσου για τη διάκρισή του με το τρίτο πανελλήνιο βραβείο στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: « Κάπνισμα και Περιβάλλον», στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου για τον έλεγχο του καπνίσματος «Παιδεία για Έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα».


Αναμφισβήτητα, πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στις οικογένειες των παιδιών που με την καθοδήγηση, την υπομονή και την ενθάρρυνσή τους συντέλεσαν τα μέγιστα ώστε να έχουμε τα θετικά αυτά αποτελέσματα.
 

Μοιράσου το άρθρο!