Εκπαίδευση

22/10/2023 - 07:39

Η ηλεκτρική κουζίνα "ένωσε" το 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης και Νηπιαγωγείο στη Θεσσαλία!

Το 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης «υιοθέτησε» το πλημμυρόπληκτο 3ο Νηπιαγωγείο στη Γιάννουλη Λάρισας

Οι γονείς των παιδιών του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης φροντίζουν όχι μόνο για τα δικά τους παιδιά αλλά και παιδιά που έχουν ανάγκη και στην προκειμένη περίπτωση των πλημμυρόπληκτων περιοχών της Θεσσαλίας.

 Όπως ενημερώνει η διεύθυνση του 14ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης «μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» ένα από τα κλειστά σχολεία και να βοηθήσουν τη γρήγορη επαναλειτουργία του. Έτσι ήρθαν σε επαφή με την προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Γιάννουλης στις εργατικές κατοικίες. Η κυρία Ειρήνη Αντωνίου ζήτησε από τους γονείς αν είχαν τη δυνατότητα να τους αγοράσουν και να τους στείλουν μία ηλεκτρική κουζίνα για το ολοήμερο τμήμα. Η κουζίνα πληρώθηκε και στάλθηκε από το κατάστημα ηλεκτρικών στη Λάρισα όταν πια το νηπιαγωγείο είχε καθαριστεί από τον δήμο».

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου νηπιαγωγείου Γιάννουλης, με επιστολή τους ευχαριστούν  για αυτή τη σημαντική κάλυψη της ανάγκης του σχολείου τονίζοντας ότι «αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας , στις σημερινές εποχές πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν το μέλλον της χώρας μας, τα παιδιά μας».

 

 

https://www.ertnews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!