Εκπαίδευση

12/02/2016 - 08:21

Λειτουργική αναβάθμιση ΑΣΠΑΙΤΕ Βορείου Αιγαίου

Ο

ι προσπάθειες για τη λειτουργική αναβάθμιση και αντιμετώπιση προβλημάτων που χρονίζουν, συνεχίζονται από την ΑΣΠΑΙΤΕ Βορείου Αιγαίου.

 


Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ, Λευτέρη Κότερο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλη Ταμβακέλη, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την τοποθέτηση κλιματιστικών στις αίθουσες που φιλοξενούνται οι δραστηριότητες της ΑΣΠΑΙΤΕ, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης που ουδέποτε είχε αντιμετωπιστεί.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ για την άμεση ανταπόκριση και δρομολόγηση ειδικής γραμμής που θα εξυπηρετεί τη Σχολή καθώς και την παροχή ειδικής έκπτωσης 50% σε όλους τους σπουδαστές μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του εστιατορίου "Τα Καρντάσια" γιατί ήταν η πρώτη που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για ειδική έκπτωση των σπουδαστών μας σε όλα τα είδη του μενού που παρέχει.
Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για όλη τη θητεία μας, στοχεύοντας στη βελτίωση των συνθηκών και στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου.

Ο διευθυντής της ΑΣΠΑΙΤΕ Βορείου Αιγαίου

Στράτος Γεωργούλας

Μοιράσου το άρθρο!