Εκπαίδευση

22/12/2023 - 12:37

Πράξη αγάπης - αλληλεγγύης από το 5ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης

Στους δρόμους βγήκαν την Τετάρτη οι μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης. Συνοδεία των Νηπιαγωγείων του Σχολείου και εκπροσώπων των γονέων είπαν τα κάλαντα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες της περιοχής στην Καλλιθέα Μυτιλήνης.


Στη σημερινή χριστουγεννιάτικη γιορτή η Δ/ντρια του Νηπιαγωγείου κ. Πελαγία Μυρογιάννη ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση του προσωπικού του Νηπιαγωγείου το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί στην «Συνεξέλιξη Λέσβου - Σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό». Απόφαση που βρήκε σύμφωνους και τους γονείς και τα παιδιά που χειροκρότησαν αυτή την απόφαση. Ο φάκελος με τα χρήματα παραδόθηκε στην εκπρόσωπο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στην «Συνεξέλιξη».

dd

Δεν είναι βέβαια το πρώτο μάθημα "αγάπης, αλληλεγγύης, εμπιστοσύνης και αποδοχής της διαφορετικότητας" που παίρνουν οι μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης. Πριν από μερικές ημέρες  η κ. Μάρω Παπαδημητρίου ήρθε στο νηπιαγωγείο και παρουσίασε την νοηματική γλώσσα διαδραστικά και εμφαντικά, κινητοποιώντας την συμμετοχή όλων των παιδιών.

δδ


 

Μοιράσου το άρθρο!