Ελλάδα

08/04/2024 - 10:22

15χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του σε σχολική εκδρομή

Ένας 15χρονος μαθητής από το Πήλιο κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του, κατά τη διάρκεια τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (6/4) εντός του δωματίου ξενοδοχείου, στο οποίο διέμεναν οι μαθητές των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου και έγινε γνωστό ύστερα από καταγγελία του πατέρα του μαθητή, την Κυριακή (7/4) στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας – ανηλίκων. Για την εν λόγω πράξη συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από τον γονέα ότι το παιδί του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ ο 15χρονος κοιμόταν. Ο ανήλικος μαθητής, όπως καταγγέλθηκε, ξύπνησε από την παρενόχληση που του έγινε.

Οι γονείς δεν συνελήφθησαν, ενώ κλήθηκε και μετέβη για εξέταση και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σχολείου.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος και η προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου Μαγνησία.

Μοιράσου το άρθρο!