Ελλάδα

25/01/2015 - 22:45

Δηλώσεις Βενιζέλου-Σφοδρό κατηγορώ κατά του Γιώργου Παπανδρέου

style="text-align: justify;">Συνέδριο ενότητας και συσπείρωσης με όλα τα θέματα ανοιχτά συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που εξαπέλυσε σφοδρό κατηγορώ κατά του Γ. Παπανδρέου στον  οποίο χρέωσε την εκλογική συρρίκνωση ΠΑΣΟΚ και την ανάδειξη στην τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής.
 
Ο κ. Βενιζέλος αφού ευχήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει για το καλό της χώρας παρατήρησε :έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει αλλά εύχομαι να αναγνωρίζει τις μεγάλες ευθύνες που επωμίζεται. 
 
Δεν αρκεί η πλειοψηφία απαιτείται κοινωνική και πολιτική συναίνεση. είπε και θύμισε πως η συγκυβέρνηση Σαμαρά , Βενιζέλου , Κουβέλη είχε πλειοψηφία 47% αλλά προσέκρουσε στην ελλειψη της πολιτικής και κοινωνικής συναίνεσης.
 
Σημείωσε πως η το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί καθόλου την δημοκρατική παράταξη και αδικεί το μέγεθος της παράταξης αλλά όπως είπε αυτή είναι η επιλογή του λαού.
 
Χαρακτήρισε ανιστόρητη υπονόμευση τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ «για ένα καπρίτσιο και προσωπικές εμμονές» και χρέωσε στον Γ Παπανδρέου ότι δεν κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στην τρίτη θέση και ότι καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή.
 
Για το ότι η τρίτη θέση καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή υπάρχει ευθύνη που έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Παπανδρέου    
 
Ο ίδιος προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει αμέσως σε συνέδριο ενότητας και συσπείρωσης με όλα τα θέματα ανοιχτά συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας.
 
 
πηγή: www.thetoc.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!