Ελλάδα

18/02/2024 - 17:49

Φρικη! 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στα Τρίκαλα καθώς ένας 46χρονος φέρεται να αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr ο 46χρονος γιος αποκεφάλισε τον 70χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο 46χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και αποκάλυψε ότι είχε αποκεφαλίσει πριν από δύο μέρες τον πατέρα του με αλυσοπρίονο. Ο 46χρονος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Σύμφωνα με πληροφoρίες του tricalavoice, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. 

 

 

update

Στη δημοσιότητα δίνεται η φωτογραφία του 46χρονου που σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του στα Τρίκαλα ύστερα από καυγά.  Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

trikala-arthrou-01

Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, ενώ νωρίτερα ήρθαν στο φως φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο βοηθητικός χώρος του εργαστηρίου, στην οδό Καρδίτσης, όπου σημειώθηκε αρχικά ο άγριος διαπληκτισμός πατέρα και γιου και στη συνέχεια ακολούθησε το φρικιαστικό φονικό. 

 

Μοιράσου το άρθρο!