Ελλάδα

13/07/2022 - 21:24

Πτώση ελικοπτέρου : Νεκρά δύο μέλη του πληρώματος

up date

Περίπολος του Στρατού εντόπισε σε ακτή τον τέταρτο αγνοούμενο ζωντανό. Ασθενοφόρο απο το στρατιωτικό Νοσοκομείο τον μεταφέρει στο Νοσοκομειο Σάμου. Ειναι καλά στην υγεία του

 

-----

 

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου μέλους του πληρώματος του ελικοπτέρου, που έπεσε στη θάλασσα στη Σάμο. Σώος εντοπίστηκε ο πιλότος ενώ δύο μέλη περισυνελέγησαν χωρίς τις αισθήσεις τους, με τις προσπάθειες ανάνηψης να μην έχουν αποτέλεσμα.

Σε τραγωδία εκτυλίσσεται η πτώση του ελικοπτέρου στη θάλασσα στη Σάμο το απόγευμα της Τετάρτης (13/07), καθώς δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος, είναι νεκρά. Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Μηνά, στην Πλάκα, με τις προσπάθειες ανάνηψης να μην έχουν αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι σώος περισυνελέγη ο Ρουμάνος πιλότος και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ενώ αγνοείται η τύχη του τέταρτου μέλους του πληρώματος.

 

 

Στο ελικόπτερο, το οποίο έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά την διάρκειας επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, επέβαιναν ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί χειριστές και ένας Έλληνας σύνδεσμος-μεταφραστής.

 

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα γίνονται έρευνες από τρία πλωτά σκάφη του λιμενικού ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ

Μοιράσου το άρθρο!