Επιστήμη - Τεχνολογία

04/02/2014 - 17:50

Η Apple ετοιμάζει ιατρικές εφαρμογές!

style="text-align: justify;"> 
Όπως φαίνεται, η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει ιατρικές εφαρμογές στις νέες συσκευές της και γι’ αυτό το λόγο συναντήθηκε με ανθρώπους από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). 
 
Μπορεί η συνάντηση αυτή να έγινε το Δεκέμβριο όμως είδε το φως της δημοσιότητας πριν μερικές μέρες και γι’ αυτό το λόγο πολλές πηγές μέσα από την Apple φαίνεται να αναφέρουν οτι η εταιρία ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνολογία με βιοαισθητήρες στο πολυαναμενόμενο iWatch της, οι οποίοι θα μεταδίδουν ασύρματα τις μετρήσεις τους στο iPhone του χρήστη.
 
Εκτός από αυτό οι τεχνικοί της Apple φαίνεται να εξετάζουν διάφορες νέες τεχνολογίες στο iWatch ώστε να μπορέσουν να αναπληρώσουν την ενέργεια της μπαταρίας με μαγνητική επαγωγή ή με την ενσωμάτωση μικρών ηλιακών κυψελών.
 
H αποθήκευση και η ανάλυση των βιολογικών μετρήσεων θα αποτελέσει ένα από τα κύρια νέα χαρακτηριστικά της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της Apple για τα iPhone και iPad και γι’ αυτό το λόγο στην καινούρια έκδοση, το λειτουργικό θα περιλαμβάνει το «Healthbook», μία εφαρμογή που θα συγκεντρώνει δεδομένα όπως τους καρδιακούς παλμούς ή την πίεση.
 
πηγή: www.newsit.gr
 
 

Μοιράσου το άρθρο!